Hvis du er den helt store pizzafan, så skal du helt klart besøge vores skønne samarbejdspartner i NordborgNapoli Pizza . Som navnet antyder, er restauranten inspireret af Napoli i Italien, som på sin vis er hjemsted for den skønne spise – Pizza

Men de italienske pizzaer er ikke det eneste du finder på menuen her hos Napoli Pizza. Du finder også skønne mexicanske pizzaer, UFO pizzaer, indbagt pizza, deep pan pizza og små fine pizzaer til børnene samt store pizzaer når familien rigtig skal hygge sammen. Kort sagt, nærmest alt hvad I kan forestille jer af pizza. Det til kommer et godt udvalg af pitabrød, kebab, salater og skønne grill retter, så Napoli Pizza har mad til hele familien, også dem, som måske ikke er de store pizza fans.  

Du finder alle de spændende retter på menuen her på siden hvorfra du også nemt bestille maden som takeaway. Når du har valgt retter og bestilt dem, vælger du også nemt, om du selv ønsker at hente maden i restauranten centralt i Nordborg, eller om vi skal køre maden hjem til dig og levere den frisk og varm lige ved din hoveddør.  

Hos Nordborg Pizza er medarbejderne engagerede og grundige og du kan derfor forvente mad af høj kvalitet. Desuden er medarbejderne utroligt servicemindede og du vil derfor altid blive betjent med et smil. Restauranten er superglad for den fine opbakning den får af de lokale beboere og for at være en del af en aktiv by med et godt sammenhold og opbagning til mange lokale aktiviteter og tiltag.  

Med alle de forskellige pizzavarianter og andre former for takeaway mad du finder her, er vi her hos EatMore, helt overbeviste om, at I nemt finder mad til alle i familien hos Napoli Pizza.  

Har ud selv en restaurant, som du ønsker, skal være en del af EatMore familien, så kontakt os via denne formular – Bliv medlem af EatMore

Napoli Pizza er centralt beliggende i Nordborg og nærmest med udsigt til Nordborg Slot hvor Nordborg Slots efterskole holder til. Som lokal kender du området og alt hvad der er værd at se, men for turister, kan vi anbefale et besøg i Universe Science park som ligger nabo til egnens største arbejdsplads Danfoss. Desuden mener vi at en hyggelig gåtur i midtbyen og et besøg i de fine specialbutikker er et oplagt mål når du er på besøg i Nordborg.