Er du bosiddende eller på tur på smukke Nordals, så skal du klart lægge vejen forbi vores gode samarbejdspartner på de kanter, Nordborg Pizza, midt i den skønne og hyggelige by. 

Hos Nordals Pizza har de et KÆMPE udvalg af pizza! Ja, vi tør næsten godt love, at der er alt hvad du kan forestille dig af pizza! Du finder naturligvis de klassiske italienske pizzaer, de stærke mexicanske pizzaer, overdådige UFO og indbagte pizzaer samt både børn- og familiepizzaer. Kort sagt pizza til en hver lejlighed, smag og forsamling.  

Men Nordborg Pizza er en restaurant som byder alle velkommen, så de har naturligvis også andre retter end pizza på menuen. Vi kan f.eks. nævne et godt udvalg af burgere, skønne grill retter, fantastisk velsmagende ruller og alt hvad du kan forestille dig af drikkevarer.  

Så her er virkelig alle muligheder for at sammensætte en menu præcis som du ønsker den skal være. Du finder alle valgmuligheder her på siden hvor fra du også bestiller. Det omfattende menukort er nemt at finde rundt i med de fine kategorier, som retterne er inddelt i.  

Med alle de skønne retter du finder hos denne restaurant, er vi her hos EatMore, ret sikre på, at I nemt finder en ret, som får de små smagsløg på arbejde hos alle i selskabet. Hos Nordborg Pizza går de op i kvalitet. De har fokus på kvaliteten af råvarerne, måden maden bliver lavet på og naturligvis på kundeservicen. Derfor kan du hos denne restaurant forvente en fantastisk oplevelse på alle fronter.  

Spis i restauranten eller bestil maden som takeaway via siden her. Siden er mobilvenlig, så det er supernemt at bestille uanset hvor du opholder dig. På alle pizzaer er det desuden nemt at fra- eller tilvælge de forskellige slags topping. Dette er enestående for bestillingssiden her os EatMore. 

Nordborg Pizza er, som skrevet, godt beliggende midt i Nordborg og kun en ganske kort gåtur fra Nordborg Slot hvor Nordborg Slots efterskole har til huse. Men der er meget at se på, på Nordals, så snup endelig en overnatning eller to. Vi kan forslå at se nærmere på Universe Science park beliggende ved egnens største arbejdsplads Danfoss. Nordals er kendt for et fantastisk sammenhold hvor der altid bliver bakket op om arrangementer. Der er blandt alle borgere i byen et fantastisk engagement hvilket har en positiv indvirkning på det i forvejen gode handelsliv.