Hvorfor ikke prøve

Velkommen i en verden af mad! I Arkaden i Odense er der ren street stemning! En stemning, som vi her os EatMore bestemte synes du skal opleve, uanset om du bor i Odense, eller blot er på besøg i Odense.  

En af vore samarbejdspartnere i Arkaden er den tyrkisk inspirerede restaurant Otto´s Anatolian. Her serveres fantastisk velsmagende mad fra det tyrkiske køkken. Otto’s Anatolian har sammensat forskellige menuer, som man nemt kan vælge imellem, men der er også rig mulighed for, at du kan sammensætte en menu helt efter eget ønske ud fra de forskellige små menuer der er på menukortet her på siden. Vælg f.eks. imellem spyd med forskellige slags kød, falafel, bulgur, Sweet potato fries, hummus, tzatziki, haydari og brød. 

Til en komplet menu hører naturligvis også drikkevarer og dem har Otto’s Anatolian også et godt udvalg af. På lager er altid de klassiske drikke som f.eks. Coca-Cola, Fanta, Pepsi, Pepsi Max, Faxe Kondi og vand.  

Bestil den ønskede mad og de ønskede drikkevarer her på siden, så lover vi, at Otto’s Anatolian vil gøre deres allerbedst for at give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Nye spændende retter som take away. Men lige så nemt som at bestille en pizza

For ja, vi kender alle de dage hvor tiden bare flyer afsted og man slet ikke lige kan overskue aftensmaden. De dage er det fantastisk med restauranter som Otto’s Anatolian – God, nærende og spændende mad på ingen tid og yderst nemt at bestille! 

Men maden fra Otto’s Anatolian er bestemt mere end “bare” hverdagsmad. Du kan nemt sammensætte en menu til gæster eller selvforkølelse i weekenden. Uanset hvad, så bestiller du nemt maden online via siden her. Her hos EatMore lover vi dig, at der venter dig en helt fantastisk smagsoplevelse.  

Otto’s Anatolian i Arkaden i Odense er nem at komme til og fra, selvom den ligger på en ende af gågaden midt i Odense. Adressen er Vestergade 68, 5000 Odense C. Du parkere nemt tæt på restauranten og der er gåafstand til mange af seværdighederne i Odense midtby, som Kunstmuseum Brandts, Odense Teater, Fyens kunstmuseum og H.C. Andersens hus. Derfor vil Otto’s Anatolian også være oplagt at slutte af på, efter en dag med sightseeing i Odense midtby. Er du mere til naturoplevelser sammen med din skønne take away mad, kan vi anbefale områderne Klosterhaven, Kongens have og Munkemosen.  

Bestil nemt din mad som take away på siden her, så sørger Otto’s Anatolian for, at madden er klar til dig til den aftalte tid. Velkommen hos Otto’s Anatolian i Arkaden i Odense.