Velkommen hos Papa Cucina i Odense C. Her er restauranten for dig, som sætter pris på en ægte, god italiensk pizza!  

Hos Papa Cucina i Odense C serverer de nemlig en lang række velsmagende og lækre retter, her under de kendte og elskede italienske pizzaer. På menuen finder du alle de kendte varianter som f.eks. Margherita, Meat Lovers, Capricciosa og Vegetale men du kan også vælge en “bland-selv-pizza", hvor du selv vælge tre slags topping. Det var så de almindelige pizzaer, nu til de mere “alternative” pizzaer med spændene navne og topping, som f.eks.: Al Pacino pizza, Sophia Loren, Robert De Niro og Godfathers. Tjek menuen ud her på siden og se hvad hver enkelt variant er toppet med. Måske du kan se en sammenhæng med navnene?  

Er du mere til vegetarmad, kan Papa Cucina i Odense C sagtens fremtrylle en vegetar pizza til dig, ja faktisk har de allerede denne på menuer - Vegetale med champignon, løg, paprika, oliven og artiskok. Men du finder også lækre salater.  

Men pizza er lagt fra det eneste du kan bestille hos Papa Cucina. De har også mange forskellige lækre sandwich på menuen. Fyldet du kan vælge imellem, er f.eks. skinke, kylling og bacon, parmaskinke og mozzarella, oksekødsstrimler eller bresaola og parmesanost. Alle lækre varianter, som vi helt sikkert kan anbefale dig at prøve. Sandwich er også oplagte som en hurtig middagsmad, hvilket passer fint med, at restauranten mange dage åbner kl. 11. 

Fandt du stadig ikke den ret du ledte efter? Så kan vi måske friste med den hjemmelavede tortellini eller lasagne alla bolognese pasta hos Papa Cucina. Eller en af de lækre hjemmelavede burgere eller friske salater?  

Men giv dig endelig tid til, at se menuen godt igennem og bestil så nemt din take away her på siden og lad Papa Cucina står for resten. Med den gode service de har, lover vi, at maden er klar til aftalt tid.  

Du finder Papa Cucina på adressen Vestergade 96, 5000 Odense C. En optimal placering på den smukke gågade i Odense midtby med kort afstand til seværdigheder som H.C. Andersens barndomshjem, Kunstmuseum Brandts , Odense Rådhus og Filosoffen.