Hos vores samarbejdspartner, Pepitos Pizza og Grill House i Åbyhøj ved Århus, finder ud et kæmpe udvalg i skøn, skøn take away. Stemningen og indretningen i restauranten indbyder til nogle hyggelige timer med dem du holder af. Men vi ved alle, at nogle dage har man bare lyst til at smide benene op og slappe af foran fjernsynet. Disse dage er det fantastisk at have restauranter som Pepitos Pizza og Grill House, for de gør ingen forskel på gæster i restauranten og take away gæster. Her bliver maden altid tilberedt af de bedste råvarer og serveret med et smil.  

Menuen hos Pepitos Pizza og Grill House er virkelig omfattende og yderst varieret. Her bør I med lethed kunne finde lækre velsmagende retter til alle i familien.  

Menukortet består bl.a. af mange forskellige velsmagende italienske pizzaer, flere fyldige indbagte pizzaer, små fine børnepizzaer og de amerikanske deep pan pizzaer. Men fortvivl ikke, hvis det ikke lige er pizza du har lyst til i dag, Pepitos Pizza og Grill House har også mange andre velsmagende take away retter på menuen, som f.eks. rullekebab, grillretter, salat, hot-wings og mange forskellige burgere. Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af drikkevarer på menukortet, lige til at lægge i kurven sammen med den lækre take away mad.  

Alle retter laves med stor omhu og passion af de skønneste medarbejdere hos Pepitos Pizza og Grill House, så her vil du, uanset valg af ret, få serveret skøn og velsmagende mad. Faktisk tør vi godt love her hos EatMore, at maden hos Pepitos Pizza og Grill House er så velsmagende, at du vil nyde hver en bid og ikke blot spise for at blive mæt.  

Bestil nemt take away mad online via denne side i dag. 

Pepitos Pizza og Grill House er beliggende i Åbyhøj, en forstad til Århus. Da restauranten er beliggende næsten ud til en af de store indfaldsveje, er det nemt at hente take away uanset om du bor i Åbyhøj, Åby, Gellerup, Digterhaven, Bispeparken, Frydenlund eller Langenæs. 

Århus har meget at byde på, f.eks. ArOS, Den Gamle By, Botanisk Have og Mosgaard Museum.