Lyst til take away, men også sund mad? Så bestil et fantastisk velsmagende luksuspitabrød her hos Pita Deluxe i Horsens.  

Restauranten her har specialiseret sig i fantastiske velsmagende pitabrød, som ikke må sammenlignes med andre massefremstillede pitabrød. Hvert enkelt pitabrød som laves hos Pita Deluxe, er fyldt med friske grøntsager og kød af en god kvalitet. Kun med råvarer af en god kvalitet kan Pita Deluxe servere færdige retter af så høj en kvalitet som de ønsker at være kendt for. De går ikke kompromis med noget, heller ikke servicen. Prøv selv! 

Bestil nem pita som take away via siden her. Du kan bestille både som middagsmad, en nem løsning når du er på farten, men du kan også nemt bestille lækre, sunde og nærende pitabrød til hele familien til aftensmad. Skulle der være særlige ønsker til fyldet, så fortæl det endelig til restauranten, og de laver dit pitabrød præcist som du ønsker det skal være. Du kan nemt notere ændringer i bestillingssystemet her.  

 Er du meget sulten, kan du bestille en færdig pita menu her på siden, den indeholder et valgfrit pitabrød, dressing, pomfritter og en valgfri drikkevare. Et helt og komplet måltid lige til at spise. Det bliver ikke nemmere.  

Selv drikkevarerne har Pita Deluxe en holdning til. Du finder godt nok de kendte Coca-Cola, Pepsi, Fanta og Faxe kondi på menuen, men du finder også sunde alternativer med flere varianter fra Vitamin Well. Så hos Pita Deluxe i Horsens har du alle muligheder for at bestille et komplet og sundt take away måltid.  

Pita Deluxe er beliggende på adressen Åboulevarden 112, 8700 Horsens, tæt på havnen i Horsens. I Horsens vil det være oplagt at besøge Fængslet eller shoppe i de hyggelige butikker på gågaden i midtbyen.