Er du i Horsens og ønsker super velsmagende take away, så bestil take away fra Pizza King og Kebab house i Horsens. Her er servicen og kvaliteten i top og alle retter serveres med et smil, uanset om du spiser i restauranten, henter maden eller får den leveret.  

På menuen finder du et hav af forskellige pizzaer. Der er naturligvis alle de klassiske som f.eks. Hawaii, Margherita, Milano, Pepperoni pizza og mange flere. Alt sammen skønne pizzaer, men hvad med at prøve lidt nyt og vælge den helt særlige Horsens Pizza? Horsens pizzaen er toppet med tomatsauce, ost, oksekød, champignon, løg, majs og paprika. Den skal prøves. 

Men menuen rummer meget andet end pizza. Der er også både pizza og lidt andre retter til vegetarerne. Der er et godt udvalg i klassiske grill retter som Kebabmix, kyllingenuggets, grillkylling og den græske tzatziki. Men du kan også vælge en helt klassisk god burger eller en anden variant burger. Kort sagt, der er mange muligheder for at finde en ret, som lige er det du har lyst til at spise i dag.  

Når du har valgt hvad du gerne vil spise i dag, bestiller du nemt din mad som take away via vores mobilvenlige bestillingsside lige her. Så lover vi, her hos EatMore, at Pizza King og Kebab house står på spring for at lave fantastisk velsmagende take away til dig.  

Du finder Pizza King og Kebab House på adressen Borgergade 15B, 8700 Horsens. En god central placering for enden af Horsens gågade. Men selv med denne centrale placering, er der gode muligheder for parkering tæt på restauranten.  

Ikke langt fra restauranten finder du Horsens Rådhus, Klosterkirken og Danmarks Industrimuseum i Horsens. Oplagte muligheder til lidt sightseeing såfremt du er på visit i den østjyske by Horsens. Vi kan desuden anbefale dig seværdighederne Fængslet, Horsens museum, Horsens kunstmuseum og Den genfundne bro. Flere steder vil det være oplagt at medbringe den bestilte take away og nyde den som en lille picnic i løbet af den oplevelsesrige dag.  

Så velkommen i Horsens hos Pizza King og Kebab House.