Hvorfor ikke prøve

Hos Pizza & Bagel i Næstved finder ud alt til en skøn frokost eller middag. Fine små lette retter og hele menuer, alt kan bestilles nemt og sikkert som takeaway via siden her, prøv selv.  

Her hos EatMore er vi ret sikre på, at Pizza og Bagel med deres fantastiske service og skønne, velsmagende retter hurtigt bliver en af dine favorit takeaway restauranter i Næstved og omegn. Udvalget er omfattende og velsmagende, så I finder nemt mad til alle dem I er sammen med. På menukortet finder I f.eks. retter som mange forskellige pizzaer, bagels med forskellige fyld, stort udvalg af burgere, frisklavede pitabrød med mange slags fyld, skønne durum, et varieret udvalg af drikkevarer, mange slags snacks, salater og meget, meget mere. Du kan selv sammensætte en menu helt efter dine engen ønsker, eller du kan tage den helt nemme løsning og vælge en af de færdige menuer på menukortet. En færdig menu indeholder en “hovedret”, sprøde, lækre pommes frittes, mayonnaise og en ½ liter sodavand efter eget valg. Kort sagt, alt hvad du skal bruge til en hyggelig aften. Bestil det hele online her på siden og så sørger Pizza & Bagel for resten.  

Du finder restauranten centralt placeret i Næstved i en af enderne på gågaderne, men stadig med parkering lige i nærheden, så det er nemt at afhente den bestilte takeaway, selvom du er i bil.  

Restauranten har åbent alle dage og helt fra om formiddagen til om aftenen. Det betyder, at denne restaurant også er oplagt på de meget travle dage og når du er på farten. Her finder du alle mulige spændende alternativer til den ellers måske kedelige madpakke. Du finder alt om åbningstider, adresse m.m. på denne side. Vil du gerne se hvad andre synes om denne restaurant, eller selv skrive en bedømmelse, så kan dette også nemt gøres her på siden.  

Kender ud en restaurant ejer, som har brug for hjælpe til onlinesalget, så tøv ikke med at henvise ham/hende til os, vi står altid klar til at byde endnu flere fantastiske samarbejdspartnere velkommen i EatMore familien. Send blot info via denne formular, så finder vi sammen ud af hvordan vi hjælper jer bedst.  

Pizza & Bagel er beliggende på adressen Riddergade 14 i Næstved. Restauranten er næsten nabo til Jyske Bank og Kompagnihuset. I nærheden findes også  og det smukke og hyggelige Hotel Kirstine. Er vejret godt og ønsker du derfor at nyde din takeaway mad som en picnic i det grønne, kan vi forslå områderne Rådmandshave, Herlufsholmskovene som er beliggende ved den populære kostskole – Herlufsholm. Husk at nyde de små pauser og lidt selvforkælelse i en ellers travl hverdag. Det betyder så meget for dig selv og dem du holder af.