Hvorfor ikke prøve

Hos vores fantastiske samarbejdspartner, Pizza & Pasta Service, i 8000 Aarhus C er du velkommen til at spise i den hyggelige restaurant, men du bestiller også meget nemt de ønskede retter her på den mobilvenlige bestillingsside, så sørger restauranten for resten og du kan slappe af med familien imens aftensmaden bliver lavet for jer og leveret direkte hjem til jer.  

På menuen hos Pizza & Pasta Service, finder du et bredt udvalg af retter fra Italien. Du finder f.eks. mange forskellige ægte italienske pizzaer og et godt udvalg af velsmagende pasta retter. Alle pizzaer hos Pizza & Pasta service, er tilberedt med skøn og velsmagende tomatsovs og naturligvis den skønne, velsmagende mozzarellaost.  

Pizza & Pasta service er kendte for, at både kvalitet, service og leveringstid altid er helt i top. Bestil nemt online her på siden og lad Pizza & Pasta service klare aftensmaden i dag. Takeaway er en lille bid af hverdagsforkælelse, som vi skal huske. Du kan se de flotte anmeldelser som restauranten her ved at klike ind på denne side. Så hvis du trænger til en fridag fra køkkenet, så forkæl dig selv og dine kære med frisklavet take away

Du find Pizza & Pasta Service på adressen Vesterbrogade 9, 8000 Aarhus C . En fantastisk beliggenhed centralt i Aarhus, men uden for gågaderne. Hvilket gør det nemt at hente take away uanset om du er til fods, på cykel eller i bil. I gåafstand fra restauranten findes Botanisk have, ARoS kunstmuseum og Bruuns Galleri samt banegården i Aarhus. Men Aarhus er en fantastisk, spændende by, som har meget at byde på. Lad os f.eks. kort nævne Musikhuset Aarhus og Den Gamle By

Har du selv en restaurant, som du ønsker skal være en del af EatMore familien, så kontakt os endelig via siden her, vi står altid klar til at byde dig velkommen.