Hos Pizza Venezia i 6100 Haderslev finder du alt hvad du kan ønske dig af klassisk take away. Alene i deres pizzamenu har du følgende typer af pizza at vælge imellem: Italienske pizza, deep pan pizza, indbagte pizza og børne pizzaer. Og alle typer findes naturligvis i et hav af velsmagende varianter med forskellig slags topping. Hvilken er din favorit? Se menuen igennem og bestil den nemt her på vores mobilvenlige bestillingsside.  

Men pizza er ikke det eneste, som de serverer her hos Pizza Venezia. På menuen finder du f.eks. også lækre sandwich med forskellige slags fyld, durum, pasta retter, pita med velsmagende fyld, forskellige grill retter og sidst men ikke mindst færdige bokse med forskellige menuer.  

Så vi tør godt sige, at hos Pizza Venezia i 6100 Haderslev finder du nemt lækker og velsmagende take away mad til hele familien. Skulle der være en ingrediens eller to som du ikke lige ønsker på en pizza eller ønsker du ekstra topping på, kan du nemt selv vælge dette til og fra som en del af bestillingen her på siden. Supernemt og sikkert! Maden skal være præcist som du ønsker den.  

Medarbejderne hos Pizza Venezia står hver dag, alle dage i ugen, klar til at fremtrylle den skønneste take away mad til dig. De er passionerede i deres arbejde og ønsker at give dig en fantastisk oplevelse hver gang du bestiller mad hos dem.  

Så alt i alt, er Pizza Venezia helt sikkert det oplagt valg, når du skal bestille take away i skønne Haderslev. Pizzeriaet er godt placeret tæt på gågaden, Vor Frue kirke, turistbureauet og kun en yderst kort gåtur fra smukke Haderslev dam.  

Haderslev er en fin studie by med flere kollegier, som Pizza Venezia naturligvis også gerne leverer pizzaer til. Vi kan f.eks. nævne Erik Grøn kollegiet, Højgårdskollegiet og Byhusene Haderslev. Uddannelsesinstitutioner er der mange af og Haderslev er en skøn by at studere i. I Haderslev finder du f.eks. UC Syd - Campus Haderslev, Haderslev handelsskole – Det blå gymnasium samt VUC Haderslev.