Hvorfor ikke prøve

Venedig, Italien, sommer, sol og sprøde pizzaer med masser af smag, ja minderne få hurtigt lov at tage over. Gode minder som vi gerne ønsker os hen til igen. Sommer og sol har vi svært ved at fremtrylle, men vi ved, at de hos Pizza Venezia i smukke Gråsten kan servere italienske pizzaer, som får dig til at tænke på din seneste rejse til sydens sol og varme.  

Her bruger de ægte italienske opskrifter og smagen er derfor som at være der selv. Der er desuden utroligt mange pizzatyper og varianter at vælge imellem, så I finder helt sikkert også en for jer. I kan desuden nemt vælge, om familien skal have en stor fælles pizza, som rækker til 4-5 personer, eller om I ønsker forskellige pizzaer og derfor ønsker hver jeres. I vælger nemt dette når I har valgt den/de pizzavarianter I ønsker. Det er nemlig supernemt at ændre her i vores mobilvenlige bestillingssystem hos EatMore.  

Men pizza er nu bestemt ikke det eneste på menuen hos Pizza Venezia. Her finder du også alle de klassiske take away retter som durum, sandwich, salat, pitabrød, pasta, grill og burgere. Kort sagt hos Pizza Venezia finder du alt hvad du kan forestille dig af klassisk take away retter. Skulle der være specielle ønsker, så kontakt blot restauranten om dette, så klarer de det. I systemet her, er det desuden nemt at til og fravælge topping på pizza.  

Restauranten leverer meget gerne den bestilte mad direkte hjem til jer, men I er også meget velkomne til, at hente den i restauranten til aftalt tid. Så hvad venter du på. Bestil aftensmaden her hos Pizza Venezia og få tid til de opgaver du mangler.  

Alle medarbejdere hos Pizza Venezia står klar til at yde en fantastisk service. Har du tidligere fået mad fra Pizza Venezia kender du sikkert allerede den gode mad og service. Du er meget velkommen til at skive en bedømmelse af restauranten her på vores bestillingsside.  

Du finder Pizza Venezia på Sejrsvej 60 C i 6300 GråstenGråsten er en af de relativt små smukke byer i Sønderjylland. Byen er nok mest kendt for Gråsten Slot, hvor kongefamilien plejer at holde sommerferie. Ved Gråsten Slot findes desuden Gråsten Slotshave som er åben for offentligheden når ikke kongefamilien bruger den. Desuden er Gråsten kendt for Gråsten Landbrugsskole.