Pronto Pizza i Aarup på Danmarks smukke ø i midten, Fyn, er restauranten for dig, som sætter pris på et stort udvalg i velsmagende take away mad. Take away mad, som laves og levers med præcist samme gode smag og udseende som når du spiser i deres restaurant. For hos Pronto Pizza ved de hvor vigtigt helhedsindtrykket af maden er. Derfor sætter de ved hvert måltid en stor ære i udvælgelse af råvarer og bruger gerne lidt ekstra tid på at anrette maden smukt og indbydende.  

For at glæde så mange som muligt, har Pronto Pizza et flot og varieret menukort med mange forskellige slags take away mad. På menuer finder du velsmagende retter som pizza, pasta, durum, burgergrill og lækker A la Carte mad. Vi er derfor meget overbevist om, at det bliver nemt at finde mad til alle i familien eller dem du skal spise med. Det er også supernemt for dig at vælge en ret såfremt tiden bare er skredet fra dig i dag og du skal have en nem ret med hjem til dig selv inden du skal videre med dine gøremål for i dag.  

Uanset hvilen ret du vælger lover vi, at Pronto Pizza vil gøre deres allerbedst for at server lækker, velsmagende og smukt anrettet mad for dig hver eneste gang. Her er der ikke forskel på om maden laves til servering i restauranten eller til take away.  

Se menuen igennem her på siden og bestil så nemt på vores mobilvenlige bestillingsside lige her. Du vælger også nemt, om maden skal afhentes i restauranten eller leveres hjem på din adresse. Det bliver simpelthen ikke nemmere at få et velsmagende måltid serveret.  

Pronto Pizza er nem at komme til og fra, da restauranten ligger i den nordlige ende af Aarup tæt på den fynske motorvej og togstationen i Aarup. Men da Aarup er en mindre by, er det også supernemt at hente den bestilte take away til fods, på cykel eller i bil.  

Aarup er en hyggelig by med egen skole, Aarup skole, og fritidscenter. Byen er beliggende ca. midt mellem Odense og Middelfart. Den største virksomhed i Aarup ubetinget Dan-Foam. Dan-Foam producerer de kendte TEMPUR-madrasser.