Er du til skøn indisk mad vil vi klart anbefale dig at bestille take away hos Punjabi Dhaba i Valby. Her bliver du altid mødt af venligt, smilende og engageret personale, som hver dag gør deres allerbedste for at give dig en fantastisk smagsoplevelse så tæt på det originale Indiske køkken som muligt.  

Det indiske køkken er spændende og varieret og har en lang historie. Da landet er så stort, findes der et hav af retter at vælge imellem. Hos Punjabi Dhaba i Valby har de udvalgt de retter, som de mener afspejler Indien bedst og samtidig giver dig den bedste kulinariske oplevelse, som det indiske køkken kan byde på.  

Du finder naturligvis alle de klassiske indiske retter på menukortet. Her tænker vi f.eks. på Chicken Curry, Lamb Korma, Butter Lamb, Beef Strimler Curry og King Prawn Karahi. Men Punjabi Dhaba har også tænke på vegetarerne så du finder også et par vegetariske retter på menukortet. Vegetariske retter er faktisk ret almindelige i det indiske køkken. Men menuen er mere omfattende end det – Hos Punjabi Dhaba skal alle føle sig velkomne. Derfor har restauranten valgt at tage enkelte ikke indiske retter med på menukortet. Her tænker vi mest på børnemenuerne, som f.eks. kunne være Hot wings, kyllingenuggets og fiskefileter. Så vi tør godt love, at der hos Punjabi Dhaba i Valby er mad, som med glæde vil mætte alle maver i familien.  

Så har du lyst til lidt nyt og inspirerende take away, så prøv indisk mad fra Punjabi Dhaba i Valby. Vi lover dig, at du bliver så glad for det, at Indisk mad måske ligefrem bliver en af dine foretrukne take away typer fremadrettet. Sund mad med masser af smag som både mætter og vækker alle sanser.  

Er du alligevel ikke helt klar til at springe ud i det indiske madunivers endnu, har du naturligvis også mulighed for at bestille alle de helt kendte typer af take away mad her på siden. Det kunne være pizza, pasta, grill, kinesisk eller mexicansk . Du finder den samlede liste over mulige køkkentyper lige her. Har du behov for take away så tæt på dig som muligt, søger du nemt i vores liste over byer.  

Uanset hvad du vælger, ved vi, at alle vore fantastiske samarbejdspartnere står klar til at give dig en fantastisk og uforglemmelig smagsoplevelse. Se siden her igennem og bestil så nemt fra den restaurant du ønsker. 

Du finder Punjabi Dhaba tæt på Valby station, Det naturvidenskabelige gymnasium og Prøvehallen i Valby.