Er du sushi fan, så har du nok allerede hørt om vores fremragende samarbejdspartner i Aarhus CRestaurant Soya. Hvis ikke, så synes vi bestemt, at du skal bestille din næste take away sushi fra denne restaurant. Udvalget er stort og servicen fantastisk.  

Se bare på alle de flotte bedømmelser fra andre kunder, som du finder her på siden sammen med det komplette menukort. Restauranten har så mange fine anmeldelser og superflotte karakterer når man kigger på det optjente antal stjerne, som kunderne har givet restauranten. Du skal også være så hjerteligt velkommen til at skrive din bedømmelse efter du har bestilt og smagt take away fra denne restaurant. Vi ved, at alle vore samarbejdende restauranter altid tager imod tilbagemeldinger med stor interesse og taknemmelighed. De ønsker at være der for jer, så alle gæsters tilbagemeldinger har høj prioritet. 

På menuen hos Restaurant Soya finder ud naturligvis alle de kendte sushivarianter som f.eks. Uramaki, Futomaki, Kaburimaki, Sashimi og Nigiri Sushi. Men du finder også andre spændende retter fra det japanske køkken som f.eks. supper og skønne wok retter.  

Hos Restaurant Soya er alle velkomne, store som små. Derfor har restauranten også valgt at have lidt forskellige retter til børnene på menuen. Menuer som de ved ofte falder i god jord hos børnene - Det er f.eks. fiskefilet eller kylling med pommes frittes eller ris til. Skulle der være andre retter som børnene ønsker at smage, men måske med et lille twist i forhold til den oprindelige ret, så kontakt blot restauranten og de vil helt sikkert hjælpe jer. For hos Restaurant Soya møder du altid servicemindede og venlige medarbejdere, som strækker sig langt for at hjælpe jer bedst muligt.  

Så hvis du trænger til en fridag fra køkkenet, så forkæl dig selv og dine kære med frisklavet take away mad af høj kvalitet har fra Restaurant Soya. Vi lover dig, at du vil elske den beslutning og at restauranten formodentligt bliver en af dine favoritrestauranter frem over.  

Du find Restaurant Soya på Jægergårdsgade 60, 8000 Aarhus C. En fantastisk beliggenhed centralt i Aarhus, men dog uden for gågadezonen. Dette gør det muligt at hente take away uanset om du er til fods eller i bil. I gåafstand fra restauranten finder du Bruuns Galleri og banegården i Aarhus. Men Aarhus har meget at byde på. Vi kan f.eks. nævne Musikhuset Aarhus, Kunstmuseet ArOS, Den Gamle By og Botanisk Have.