Hvorfor ikke prøve

Hos Royal Pita & Burger i Horsens finder du et skønt udvalg af oplagte take away retter som pita, burger, sandwich og salater. Restauranten er stolte af deres tilberedningsmetoder og råvarer, så alt maden fremstilles i et åbent køkken, hvor du kan se hvad der sker. Et ærligt koncept, som sætter kvalitet og service højt! 

Alle retter tilberedes med kærlighed og af grundigt udvalgte råvarer. Det sikrer dig som kunde en fantastisk smagsoplevelse hver gang! Kort sagt, sund og velsmagende take away når det er allerbedst. Bestil nemt her på den mobilvenlige bestillingsside, så har restauranten maden klar til dig på det aftalte tidspunkt eller leveret til dig på din adresse, alt efter hvad du ønsker.  

Royal Pita & Burger laver alle retter fra bunden så her får du altid frisklavede retter som nemt tilpasses efter dine ønsker. Skriv blot i kommentaren når du bestiller, hvilke tilretninger kokken evt. skal foretage, så sørger medarbejderne hos Royal Pita & Burger for at maden bliver præcist som du ønsker det. Glade og tilfredse kunder ved hvert måltid er hver dag målet hos Royal Pita & Burger.  

Royal Pita & Burgers madkoncept er bygget på sundhed og velvære, maden er hjemmelavet og tilberedt med stor respekt for hvert måltid og kundernes ønsker. 

Restauranten er beliggende på adressen Kattesund 18, 8700 Horsens. Stort set for enden af gågaden i Horsens og tæt på Horsens Kunstmuseum, Horsens museum og Horsens Ny Teater og Horsens Rådhus.  

Ønsker du at se hvilke andre køkkentyper vi har at byde på i Horsens, søger du nemt på postnummer på forsiden eller via vores liste over alle restauranter i Horsens her. Du har også mulighed for at søge på en bestemt køkkentype, såfremt du evt. er villig til at køre lidt længere efter din take away. Uanset hvilken type af take away mad du bestiller i dag, er vi glade for at se dig som kunde her på vores bestillingsside. 

Velkommen hos EatMore og vore fantastiske samarbejdspartnere.