Hvorfor ikke prøve

Hos vores samarbejdspartner Ry Burger og Bagels finder du et skønt udvalg af den lækreste take away mad! På menuen finder du burgere og pitabrød med forskelligt fyld samt skønne bagels.  

Ry Burger og Bagels ønsker at være der 100% for dig, som kunder. Derfor er det hos dem helt naturligt, at du kan tilrette indholdet af både burger, bagels og pitabrød helt efter dine ønsker. Der er naturligvis forslag til klassisk fyld på menukortene, men sig blot hvad du ønsker og restauranten retter gerne indholdet, så du får den allerbedste smagsoplevelse. 

Ønsker du lidt ekstra til din menu, eller blot en lille snack på vejen, har Ry Burger og Bagels også et helt punkt på menukortet med dette. I denne menu finder du f.eks. retter som: Crispy Broccoli, cheese fries, løgringe, hotwings, chicken nuggets eller cheese toppe.  

Så hos Ry Burger og Bagels, har du alle muligheder for at sammensætte en god og velsmagende menu lige efter dit hoved. Tilpasset dine smagsløg og i præcise de mænger du ønsker.  

Hos Ry Burger og Bagels anvender de naturligvis altid friske råvarer. Dette er en del af deres identitet og en af grundstenene i hele restauranten.  

Ry Burger og Bagels er beliggende midt i smukke Ry. Lige over for Ry station, og mellem Ry højskole, Ry Hotel og Mølleskolen.   

Maden fra Ry Burger og Bagels er et oplagt valg til en lille picnic. Tak en lille pause fra hverdagens stress og nyd maden i de smukke omgivelser i Ry og områder lige omkring Ry. Vi hos EatMore vil anbefale en lille udflugt til Mølleskoven, Himmelbjerget eller Den Genfundne bro.  

Husk at forkæle dig selv i hverdagene, så snup en lille pause og lidt god mad sammen med dem du holder af. Gør det nemt og lad Ry Burger og Bagels sørger for maden til jeres lille picnic. Bestil blot den ønskede take away her på siden, så sørger Ry Burger og Bagels for resten uanset om du spiser i det grønne eller hjemme i din varme stue.   

Velkommen hos Ry Burger og Bagels, vi glæder os til at se dig.