Hos San Remo Pizzaria i Esbjerg står de hver dag klar til at modtage din ordre med glæde. De kender alt til travle dage med alt for mange vigtige aktiviteter, så de hjælper maget gerne hvor de kan - Altså med maden. Så kan du nogle dage spare tid på at handle og igen stå ved komfuret! 

Er idag en af de travle dage? Så se den flotte menu igennem her på siden og bestil de retter I ønsker, så klarer San Remo Pizzaria meget gerne aftensmaden til hele familien i dag.  

I er naturligvis også velkomne til at spise i restauranten, men her hos EatMore forstår vi til fulde hvis det giver mere ro for jer, som familie at spise hjemme. Derfor glæder det os også med gode samarbejdspartnere som San Remo Pizzaria, hvor vi ved, at de gør sig lige så umage med deres take away mad, som den mad de serverer i restauranten.  

På menuen hos San Remo Pizzaria i Esbjerg Ø finder du nærmest alt hvad du kan forestille dig af pizza! Ja, vi overdriver ikke, så lad os nævne nogle varianter her: Sprøde italiensk pizza, friske salat pizzaer, stærke mexicanske pizzaer, fyldige indbagt pizzaer, små og fine børne pizzaer, pommes frittes pizza og de skønne pizza sandwich. Inden for hver variant kan du så naturligvis vælge mellem mange forskellige slags topping.  

Men nu er pizza ikke det eneste du finder på menuen hos San Remo Pizzaria. Her finder du også retter som f.eks. friske hjemmelavede pitabrød, skønne durum ruller, lækre pasta retter, velsmagende grill retter, flere forskellige brugere og forskellige salater. Derfor er vi også sikre på, at i meget nemt finder aftensmad til alle i selskabet.  

Så giv dig selv en pause fra den daglige handlen og madlavning og bestil i stedet aftensmaden her på siden i dag. Så kan du slappe af lige indtil maden skal hentes, såfremt du ønsker det, eller lige til det ringer på din dør og den frisklavede mad bliver leveret lige i dine arme. Det bliver simpelthen ikke nemmere. Og slet ikke når vi oveni kan fortælle, at vores bestillingsside er mobilvenlig, så du behøver ikke en gang bevæge dig ind til en computer før du bestiller. Du bestiller nemt direkte fra den mobil, som du måske sidder med i hånden lige nu.  

San Remo Pizzaria er beliggende Storegade 197, 6705 Esbjerg Ø. En super placering i forhold til boligområderne Veldbæk, Rørkær, Jerne og Boldesager. En placering, som er nem at komme til, uanset om du er til fods, på cykel eller i bil og der er parkering lige ved restauranten. Det sikrer, dig nem og hurtig afhentning af din take away mad. Er du på visit i Esbjerg, kan vi anbefale dig, at de nærmere på Sort Sol i Nationalpark Vadehavet, Fiskeri og SøfartsmuseerEsbjerg Kunstmuseum. Der er mange anledninger til en dag eller to i Esbjerg, nogle af dem finder du på denne side med events i Esbjerg.