Hvorfor ikke prøve

Er du kvalitetsbevidst og ønsker en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige? Så kan vi hos EatMore (https://eatmore.dk)  klart anbefale Sindbad Shawarma i Herning (https://www.visitherning.dk/herning/se-og-oplev) . Hos Sindbad Shawarma møder den eksotiske smag af midt østen deres altid hjemmelavede dressinger og skaber en helt særlig kulinarisk oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for. 

Hos Sindbad Shawarma finder du et lille eksklusivt menukort med relativt få retter. Lad dig ikke snyde af dette! Dette er et helt bevidst valg, og retterne er udvalgt med særlig omhu og altid tilberedt af de bedst råvarer, som naturligvis altid er friske. Desuden tilbereder Sindbad Shawarma alle måltider med største omhu og respekt for traditionerne i det Libanesiske køkken. Hos Sindbad Shawarma finder du retter, som du ikke finder andre steder.  

Sindbad Shawarma sætter desuden en stor ære i, at lave maden helt specielt til hver enkelt kunde, så den passer lige til den enkelte kundes ønsker og smagsløg, så om maden skal være stæk eller mild, så er valget dit. Men naturligvis altid med et strejf af det libanesiske køkken.  

Det er Sindbad Shawarma største ønske og mål, at lave de bedste shawarmaer og bidrage med lidt nyt til den danske take away menu. Målet er at berige kunderne smagsløg med et væld af spændende krydderier og friske råvarer, så Sindbad Shawarma bliver husket og skaber kulinariske minder.  

Sindbad Shawarma er beliggende lige for enden af gågaden og dermed på en central placering midt i Herning. Tæt på denne adresse finder du også Herning Rådhus, Herning bibliotek og DGI-huset i Herning.  

Det er muligt at bestille din take away mad hos Sindbad Shawarma her på siden og selv hente den hos restauranten i Herning. Restauranten her åbent tirsdage til og med søndage fra 12.00 - 19.00 - mandage har restauranten lukket. Brug for en kulinarisk oplevelse eller bare nem aftensmad? Så står Sindbad Shawarma klar til at lave den til dig. Vi lover dig, at Sindbad Shawarma vil gøre alt for at give dig en fantastisk smagsoplevelse. Velbekomme.