Velkommen hos Sino Restaurant på Storetorv i Aabenraa. Hos Sino Restaurant har de et kæmpe udvalg i den Japanske nationalret, Sushi. Alt tilberedt med stor respekt for den ældgamle japanske tradition og du kan derfor godt forvente sushi af høj kvalitet når du bestiller mad fra Sino Restaurant.  

Sushi skal være smukt, harmonisk og naturligvis yderst velsmagende. Kun på den måde får man den ægte autentiske oplevelse.  

Menukortet er omfattende og rummer alle de kendte varianter med flere forskellige slags fyld. Hvilken er din favorit? Nigiri, Uramaki, Kaburamaki, Futomaki, Handrolls eller Sashimi? 

Ud over sushi, finder du også enkelte japanske wok retter, som vi er overbeviste om også vil være en favorit hos børnene. Men heldigvis er de fleste børn også vilde med de små lækre, velsmagende sushi stykker, som er sjovt at spise med spisepindene.  

Er du endnu ikke så kendt i sushiverdenen, eller skal det bare være ekstra nemt at bestille take away i dag, har Sino Restaurant lagt nogle færdige blandede bokse og menuer på hjemmesiden. Med dette initiativ vil du smage lidt forskellige sushi stykker og få en god idé om hvad sushi er. Du kan vælge mellem en blandet boks, en basic menu eller en Deluxe menu. Sidst men ikke mindst, er det faktisk også muligt at bestille sushi til vegetarer hos Sino Restaurant i Aabenraa.  

Lad dig inspirere af menuen her på siden og bestil så nemt de ønskede menuer som take away via vores mobilvenlige side her.  

Sino Restaurant er beliggende på Vestergade 3, lige ud til det smukke Storetorv i Aabenraa, lige for enden af gågaden, som har et rigt handelsliv. Så tag en smuttur til skønne Aabenraa i det sønderjyske og slut dagen af med mad fra Sino Restaurant. Besøg f.eks. Kunstmuseet Brundlund slot,  Sct. Nicolai Kirke, Jomfru Fannys hus eller hvad med en aktiv dag i trætoppen hos High Park Sønderjylland

Hjerteligt velkommen hos EatMore og Sino Restaurant i Aabenraa.