Hvorfor ikke prøve

Er du takeaway fan og samtidig fan af god service, så skal du se nærmere på menuen her hos Star Pizza for enden af gågaden i Aabenraa. Hos denne skønne samarbejdspartner finder ud retter som klassiske italiensk pizza, special pizza, indbagt pizza og salat pizza. Men Star Pizza er meget mere end pizza alene! Her finder du også skønne retter som: Lækre durumruller, frisklavede pitabrød, mange forskellige burger, friske salater, skønne sandwich, lækre pastaretter, sprøde pommes frittes, mange specialretter og flere spændende retter som børn plejer at være vilde med. Hos Star Pizza er det derfor nemt at finde takeaway retter til alle i familien hos samme restaurant.  

Restauranten går op i kvalitet og god service. Her bliver der ikke gået på kompromis med råvarerne, rengøringen eller servicen. Det skal være en fantastisk oplevelse hver gang du bestiller mad hos Star Pizza, det er målet. Restauranten har allerede mange flotte bedømmelser fra kunder, men du er også meget velkommen til at skive en bedømmelse om din oplevelse af restauranten her. Alle bedømmelser som lægges ind her op siden, er synlige for alle! Så din bedømmelse kan også være med til at hjælpe nye kunder til valg af takeaway restaurant i Aabenraa.  

Du bestiller nemt de ønskede retter via siden her, som til og med er mobilvenlig. Det betyder, at du sagtens kan bestille mad, selvom du kun har din telefon ved hånden. Du behøver ikke finde en Ipad eller computer først. Ja, det skal være nemt at bestille mad her hos EatMore

På vores side har vi endda gjort det nemt at til- og fravælge ingredienser på din pizza! Ikke noget med lange beskeder til restauranten, som måske bliver misforstået, nej du klikker ingredienserne til og fra som du ønsker det og din bestilling er ikke til at misforstå for restauranten. Supernemt for alle parter.  

Star Pizza er beliggende lige syd for gågaden i Aabenraa. Der er korttidsparkering lige uden for restauranten, så du afhenter nemt den bestilte takeaway, men husk, Star Pizza leverer også meget gerne den frisklavede takeaway mad hjem till dig. I Aabenraa centrum finder du det lille hyggelige Søfartsmuseum samt kunstmuseet Brundlund Slot. I sommerhalvåret er et besøg i HighPark Sønderjylland en oplagt aktivitet for hele familien. HighPark er beliggende få minutters kørsel nord for Aabenraa. Her får i virkelig brugt energi af, og så vil det jo være oplagt at få energidepoterne fyldt op hos Star Pizza bagefter.