2500 Steak & Grill i Valby er den perfekte restaurant for dig, som virkelig sætter pris på kvalitet! Her har du alle muligheder for at forkæle dig selv og den du holder af. Bestil f.eks. en af restaurantens couple packs med enten burger, striploin eller ribeye og alt det lækre tilbehør du kan forestille dig. SÅ er der dømt romantisk aften! 

I kan også nemt selv sammensætte en menu ud fra de skønne forretter, hovedretter og desserter restauranten har på menuen. På den måde får I lige præcist de retter, som I holder mest af.  

Restauranten anvender altid de bedste udskæringer og sæsonens friske grønt. Derfor kan retterne variere, men det kunne f.eks. være: 

Forret: Rørt tatar, kartoffelsuppe, steak salat og forårsruller som også er velegnede til vegetarer.  

Hovedretter: Ribeye, striploin, burger og kylligeburger.  

Desserter: Dulce De Leche Sundae eller chokolademousse. 

Er der børn i familien, har restauranten naturligvis også tænkt på dette. Til børnene kan du bestille fiskefilet eller skønne danske frikadeller. Retter som de fleste børn er meget glade for. 

Kort sagt med mad fra 2500 Steak & Grill i Valby har I alle muligheder for lidt forkælelse af hele familien eller dig selv i hverdagene, men restauranten er også oplagt når I ønsker en skøn middag for to.  

Restauranten sætter pris på kvalitet og anvender, som tidligere skrevet, altid sæsonens friske råvarer samt kun de bedste udskæringer af kødet. Dette betyder også, at menuen ændrer sig i løbet af året, men du finder altid en opdateret menu her på siden, hvor fra du også nemt bestiller de ønskede retter som take away.  

Take away kan nemt afhentes i restauranten, som har egen parkeringsplads og som desuden ligger tæt på Ålholm station. Men restauranten leverer også meget gerne maden direkte hjem til dig i store dele af københavnsområdet.  

Så hvad venter du på? Bestil endelig dit næste take away måltid her hos 2500 Steak & Grill i Valby! Vi ved, at de hver dag står klar med glæde og engagement til at servere et skønt måltid for dig.  

Restauranten er som skrevet centralt placeret i Valby på adressen Roskildevej 148A i 2500 Valby. En placering stort set ved siden af Ålholm station, tæt på Frederiksberghallen, Ålholm skole  og KB Hallen og sidst men ikke mindst ikke langt fra den smukke Damhus sø.