Hvorfor ikke prøve

Hos Sticky Rice hjertet af skønne Valby finder du alt hvad hjertet begærer inden for sushi og japansk kogekunst. En restaurant, som vi meget gerne anbefaler her hos EatMore.  

Restauranten har kun engagerede medarbejdere, som hver dag møder glade på arbejde, klar til at servicere dig på allerbedste vis. Samarbejdet er godt og humøret højt, hvilket er med til at give dig en fantastisk oplevelse, uanset om du spiser i restauranten eller henter take away.  

På det om fattende menukort finder du alle de kendte og velsmagende sushi varianter. Der findes f.eks. følgende typer af sushi: Hosomaki, Uramaki, Kaburimaki, Futomaki, Nigiri & Gunkan. Disse findes så med forskellige fyld, så der er med garanti også mange varianter, som lige falder i din smag. Sushi er den helt store passion hos Sticky Rice. Dette er også en af grundene til, at de har sammensat spændende færdige menuer til dig. Menuer, som giver dig forskellige smagsoplevelser med sushi og viser dig hvad det japanske køkken formår. Desuden gør disse færdige menuer det supernemt for dig at bestille sushi som take away her på vores mobilvenlige side. 

Men sushi er ikke de eneste retter fra det japanske køkken, som de serverer hos Sticky Rice. Du finder f.eks. også poke bowls på menuen. Poke Bowls stammer oprindeligt fra Hawaii, og er en kombination af sushi og salat, derfor passer den fantastisk med de andre retter på menuen hos Sticky Rice. Prøv f.eks. varianten med laks med ris, edamamebønner, tangsalat, agurk, radiser, avokado og chilimayo. Eller hvad med at bestille en af de super velsmagende wok retter, som også er klassisk, velsmagende japansk mad.  

Kort sagt, Sticky Rice i Valby er restauranten for alle. En varieret menu, god plads i restauranten, god service og hjerterum til alle, store som små.  

Sticky Rice er beliggende centralt i Valby, midt imellem Danshøj station og Ålholm station. Desuden finder du i nærheden Hanstedskole, Fritidsinstitutionen Akeleje og Ålholm skole. Valby er en skøn by, som når vejret er godt også indbyder til at nyde den skønne natur ved f.eks. Damhussøen, Damhusengen, Vigerslevparken og en gåtur på Vigerslevruten.