Trænger du til lidt forandring i hverdagen, så bestil sushi som take away hos Sushi Fresh i Randers. Sushi fresh er den perfekte leverandør af alt fra det japanske køkken! Her finder du naturligvis et omfattende menukort med alle de klassiske sushistykker som ura maki, kaburi maki, sashimi, nigiri, tempura, gunkan, hoso maki, futo maki og mange flere. Men du finder også et godt udvalg af spændende starters som f.eks. samosa med karry, forårsruller, hot wings og nuggets.  

Er du helt ny i sushiverdenen, eller skal det gå lidt stærkt, har restauranten gjort det nemt for dig, ved at sammensætte færdige menuer, som du nemt bestiller som take away her på siden. Menuerne er tilpasset forskellige antal personer lige fra en menu til en person til en menu som rækker til 4-5 personer. Er I flere, kan I nemt kombinere flere forskellige menuer eller tilføje enkelte varianter sushi fra det resterende menukort. Er du vegetar, så har Sushi fresh også levet en menu til dig. Du finder den her på menukortet under menuer.  

Med dette spændende menukort, er vi her hos EatMore ret sikre på, at du bliver meget populær når du sørger for lidt forkælelse til dig selv og familien og bestiller take away fra Sushi Fresh i Randers. Alle retter er naturligvis lavet af friske råvarer af høj kvalitet, så her får du sund og velsmagende take away.  

Uanset om du sidder ved en computer eller har din smartphone i hånden lige nu, så bestiller du nemt de ønskede retter her på vores mobilvenlige side.  

Sushi Fresh er beliggende rimeligt centralt i Randers, på en af indfaldsvejene, Mariagervej. Dette gør det nemt for dig at afhente take away, da der er parkering lige ved restauranten. En lille gåtur fra restauranten finder du de hyggelige gågader i Randers midtby. Lige over for restauranten finder du Tradium, Randers Statsskole og Randers Realskole.  

Randers er desuden kendt for Randers Regnskov, som helt klart er et besøg værd for dig, som har børn i familien. Her kan I få mange timer til at gå. Randers Regnskov er beliggende på et skønt område direkte ned til Randers Fjord.