Er du i nærheden af Ålborg, vil vi klart anbefale dig at bestille take away her hos vores fantastiske samarbejdspartner Sushi Fresh.  

Hos Sushi Fresh går de som navnet antyder, meget op i, at alle råvarer er friske. Det er en selvfølge hos Sushi Fresh, som nøje udvælger alle råvarer til alle retter på menukortet. Så byd dig selv på lidt selvforkælelse i hverdagen og bestil take away sushi her på siden. Vi lover dig, du har noget at glæde dig til! 

Der er rigtig mange typer af sushi at vælge imellem her hos Sushi Fresh, og de forskellige typer findes så med forskellige indhold. Vi kan f.eks. nævne følgende typer: Sashimi, Nigiri, Hosomaki, Gunkan, Futomaki, Kaburimaki og Tempura. Men sushi er ikke helt det eneste de har på menuen hos Sushi Fresh i Aalborg, du finder f.eks., også retter som er inspireret fra enten det japanske, det kinesiske og så en smule fra det amerikanske køkken. Her tænker vi f.eks. på retterne: Samosa med karry, forårsruller, misosuppe, crispy rejer og hot wings. På menuen finder du også færdige menuer, som gør det supernemt at bestille sushi. Men du kan naturligvis sammensætte en sushi menu helt som du ønsker den. De færdige menuer er bare en ekstra service fra restauranten.  

Alle retter bestilles nemt som take away via siden her. Sushi Fresh sørger så, for at have maden klar til dig til aftalt tid, hvor du enten kan få den leveret eller selv hente den hos det venlige personale i restauranten. 

Har du lyst, er du meget velkommen til at give restauranten en officiel bedømmelse via vores side her. Den officielle bedømmelse vil være en stor hjælp for andre kunder.  

Sushi Fresh er beliggende på adressen Gugvej 89, 9210 Aalborg Ø. En placering lige ud til en af de store indfaldsveje til Ålborg, hvilket gør det nemt at besøge restauranten og hente take away.  

Restauranten er placeret super godt i forhold til bydelener EternittenVejgård, Gug, Skalborg og Hasseris. I Ålborg er det desuden oplagt at se nærmere på Aalborg Zoo og Utzon centret.