Hvorfor ikke prøve

Er du på udkig efter skøn og velsmagende take away mad i Albertslund? Take away mad, som måske er lidt andet end “plejer”? Så bestil dit næste måltid take away mad her hos Tangstyle. Hos denne restaurant finder du de skønneste retter fra Japan og Vietnam. Retter som helt sikkert vil sætte smagsløgene på arbejde og den glade snak i gang omkring bordet.  

Restauranten er placeret ret centralt i Albertslund, tæt på en af de helt store indfaldsveje, Roskildevej og tæt på mange populære boligområder. Men også tæt på Vridsløselille fængsel og Herstedvester Fængsel. Kort sagt en placering som gør det supernemt at besøge restauranten og hente take away mad.  

Alle retter hos restaurant Tangstyle laves naturligvis med stor passion og udelukkende af friske råvarer, som bliver indkøbt hver morgen. Med denne vinde tør vi godt love dig, at du godt kan forvente skøn take away mad fra denne restaurant! Derfor – skynd dig at bestille her på vores mobilvenlige side, så står medarbejderne klar til at modtage din ordre og laver den klar, så maden er frisklavet til det tidspunkt du ønsker den afhentet/leveret på.  

Der er mange spændende retter på menuen hos denne restaurant f.eks. mange sushivarianter, men også spændende vegetariske retter. Her hos EatMore, vil vi klart anbefale dig, at prøve en af de spændende Tangstyles platter. Disse fås i forskellige udgaver alt efter dine præferencer og hvor sulten du er.  Til alle Tangstyle platter og andre sushiretter serveres naturligvis ingefær, sojasauce og wasabi. Til alle retter serveres der desuden spisepinde. Så er I klar til en fuldendt kulinarisk oplevelse fra enten Japan eller Vietnam derhjemme, eller hvor du nu ønsker at spise din take away mad.  

Har du brug for en hurtig og lækker frokost, så hjælper Tangstyle meget gerne med det. De fleste hverdage åbner de nemlig kl. 11. Restauranten har desuden åben til kl. 21 hver aften, så selvom det stak helt af på arbejde i dag, eller der var mange fritidsaktiviteter som skulle nås, så står medarbejderne hos restaurant Tangstyle klar til at hjælpe jer på bedste måde. Her vil du nemlig altid møde glade og engagerede medarbejder, som gerne stækker sig langt for at give dig en fantastisk oplevelse.  

Så hvad venter du på? Bestil nemt velsmagende, frisklavet take away fra Tangstyle her på vores mobilvenlige side. Det bliver ikke nemmere og vi lover dig en fantastisk smagsoplevelse.