Er du til spændende mad fra Fjernøsten, så vil vi klart anbefale dig at smage take away fra Tom Yum i Vanløse. Her finder du fantastiske velsmagende retter fra det Thailandske køkken. Et køkken, som er inspireret fra det meste af fjernøsten, her under også Kina.  

Medarbejderne hos Tom Yum brænder for maden og kulturen fra Thailand og kan tale om dette i timevis, så hvis du har nogen spørgsmål, så spørg dem endelig, de deler gerne ud af deres glæde og passion. Det thailandske køkken er nemlig super spændende og tiltaler mange når de først har fået øjnene op for det.  

Det thailandske køkken er også meget velegnet til dig, som er vegetar, for her anvendes naturligt mange grøntsager. Det er derfor oplagt af lave en masse spændende vegetar retter. Disse smager naturligvis også fantastisk, selvom man ikke er “fuldtidsvegetar”, men måske blot ønsker en let og sund ret med masser af smag.  

Alle medarbejder hos Tom Yum er som sagt super servicemindede og engagerede. Vi kan derfor love dig en fuldendt oplevelse, også når du henter take away. Hos Tom Yum er både smag og service nemlig i top hver dag. 

Hos Tom Yum gør de meget for at alle retter smager så autentisk som muligt. Det betyder bl.a. at alle ingredienser er så friske som muligt, og at specielle krydderier om nødvendigt bestilles hjem fra Thailand. Derfor kan du godt forvente en helt særlig smagsoplevelse hos denne restaurant. Faktisk tør vi godt love, at hvis du tidligere har besøgt Thailand, så vil du, så snart du smager de fantastiske retter, med garanti lade tankerne vandre til varmen, palmerne, de hvide strande og de venlige mennesker i Thailand. 

Skriv gerne en anmeldelse her på vores side efter du har hentet og spist take away fra Tom Yum. Din bedømmelse er vigtig for os og nye kunder, som finder restauranten interessant. Vi takker på forhånd for din tid.  

Tom Yum er beliggende på adressen Jernbane Allé 79, 2720 Vanløse. En central placering midt i Vanløse og ikke ret langt fra Vanløse station og Kulturstationen Vanløse. I Vanløse findes desuden metrostation, så du kommer nemt til Vanløse fra store dele af København og Amager. I Vanløse er det desuden oplaget at tage på en lille shoppetur i shopping centret Kronen