Hvis du er sulten og befinder dig i nærheden af Sønderborg, så vil vi her hos EatMore anbefale dig at tage et smut forbi vores skønne samarbejdspartner Tulip Grill House. Hos Tulip Grill House står de nemlig hver dag klar med velsmagende retter tilberedt af udvalgte råvarer og serveret med smil og engagement. En restaurant hvor man virkelig føler sig velkommen fra første øjeblik.  

Tulip Grill House er beliggende i Sønderborg Center Øst. Tæt på Bilka, Skousen, Elgiganten, Plantorama og mange flere. Kort sagt er Tulip Grill House også det oplagte valg til lidt hurtig mad når du eller hele familien er på den ugentlige shopping tur. 

Udvalget består fortrinsvis af klassiske grill retter som burger, pommes frittes, pølser og hotdogs. Uanset hvilken ret du vælger, så kan du hos Tulip Grill House godt forvente mad af høj kvalitet, for hos Tulip Grill House går medarbejdere op i kvaliteten af deres råvarer og dermed også kvaliteten af den mad, som de serverer for deres kunder.  

Tulip Grill House har også tænkt på børnene. På menuen finder du flere børnemenuer, som familiens mindst kan vælge imellem. Børnemenuerne er specielt tilrettet små maver og endnu ikke helt udviklede smagsløg, for hos Tulip Grill House skal alle føler sig velkomne.  

Sønderborg er en skøn by beliggende på Als og lige ned til smukke alssund. Sønderborg har en fantastisk natur og skønne seværdigheder lige i nærheden. Se f.eks. Sønderborg slot, Cathrinesminde teglværksmuseum, Dybbøl banke og Historiecenter Dybbøl Banke. Alt sammen steder og seværdigheder som bestemt er et besøg værd. Er du til mere aktion finder du en kort køretur væk oplevelsesparken Danfoss Universe. Med disse seværdigheder i umiddelbar nærhed, er Sønderborg en oplagt by til en lille miniferie, med masser af oplevelser og måske en overnatning eller to.