Velkommen hos en af vore skønne samarbejdspartnere på Nordals, Pizza Venezia! Hos denne restaurant finder du både spændende pizza variant og anden fantastisk velsmagende takeaway.  

Alle retter bliver naturligvis tilberedt af friske råvarer, som restauranten dagligt får leveret så maden smager fantastisk hos Pizza Venezia, og det er uanset om du vælger pizza eller en af de andre spændende take away retter.

Hos Pizza Venezia finder mange forskellige spændende pizza varianter. Til en start har de naturligvis et godt udvalg af de helt almindelige, velsmagende italienske pizzaer, derudover har de også et flot udvalg af de fyldige deep pan pizzaer og de vel krydrede mexicanske pizzaer. Men dette er ikke alle varianter! Hos Pizza Venezia finder du også flere slags indbagt pizza, små fine børne pizzaer og specialpizzaer med spændende fyld, som du kan se mere om her i menukortet. Men pizza er ikke det eneste hos Pizza Venezia, for de ved godt, at det måske ikke er alle i familien som har pizza som livret, og hos dem skal der være plads til alle, så her finder ud også retter som: Velsmagende grillmad, mange forskellige burger, skønne durum ruller, pitabrød, pizza sandwich, pasta retter, forskellige salater og de superlækre og sprøde nachos med tilbehør. Med dette udvalg er vi her hos EatMore ret sikre på, at I nemt finder retter til hele familien hos denne restaurant.  

Ud over at restauranten har fokus på smag, har de også fokus på service, så her kan du selv vælge om du vil have maden leveret eller om du selv vil hente den hos det venlige personale i den hyggelige restaurant. Pizza Venezia er beliggende i det hyggelige Havnbjerg Center lige syd for Nordborg by. Der er en stor parkeringsplads lige uden for restauranten, så det er nemt at finde en p-plads uanset om du spiser i restauranten eller afhenter den bestilte take away hos de søde medarbejdere i restauranten.  

Alle take away rette bestilles nemt her vores mobilvenlige side. Det er ligeledes nemt at tilrette toppingen på en pizza, da systemet gør det muligt at til- og fravælge hver ingrediens. Så bestil en pizza præcist som du ønsker den skal være. Hvis du bestiller din mad allerede nu, så har restauranten alle muligheder for at planlægge, så du kan få din ordre til aftalt tid.  

Er du i nærheden af Nordborg, synes vi bestemt du skal se lidt nærmere på byen. Tag f.eks. et kig på Nordborg Slot, hvor Nordborg Slots efterskole har til huse. Eller besøg I Universe Science park, som kun ligger en lille gåtur fra restauranten. I Nordborg finder du også områdets største arbejdsplads Danfoss. Nordborg er desuden kendt for et fantastisk sammenhold med altid lokal opbakning til arrangementer, et fantastisk engagement og et godt handelsliv.