Hos V´indian Restaurant i Vejle møder du verden stort set lige uden for din hoveddør. V´indian Restaurant er en passioneret restaurant, som har tabt deres hjerte til Indien og det indiske køkken. Her finder du spændende retter som: Paneer pakoda, Samosa, Vadai, Spicy Masala Omelet, Ghee dosa, Vegetarian curry, Lamb biryani, Chicken Masala og Butter Chicken. 

Er du vegetar, så er V´indian Restaurant også den oplagte restaurant. Indien bruger mange grøntsager i deres retter, så der vil naturligt være mange retter, som egner sig som vegetar retter. Så kort sagt, er der utroligt mange spændende muligheder for alle hos V´indian Restaurant. Og til og med muligheder, som åbner øjnene mod verden, så du måske får nye livretter. 

Du finder alle retter på det overskueligt indrettede menukort her på siden. Du vælger nemt, om du ønsker en forret, hovedret, drikkevarer eller andet tilbehør. Bestil så her på vores mobilvenlige side og restauranten har maden klar når det passer i dine planer. Fint pakket og klar til at sætte på bordet når I kommer hjem med jeres take away mad.  

Og I kan godt glæde jer, for i jeres take away pose er der mad af lige så høj kvalitet som den restaurant serverer til gæsterne, som spiser i restauranten. Mad med masser af smag og naturligvis tilberedt af friske råvarer. En fantastisk smagsoplevelse, som I sent vil glemme. Højst sandsynligt en så vellykket middag, at I gerne bestiller take away fra V´indian Restaurant en anden gang.  

Der er SÅ mange spændende retter at vælge i mellem på menuen, så vi vil ikke navne alle her, men blot lidt inspiration: naan brød, naan brød med hvidløg, chapati, parotta, ris og mangochutney. Alle retter kan nemt kombineres som I ønsker det, så det er bare at vælge på menukortet og lægge i kurven.  

Med mad fra V´indian Restaurant tør vi godt love jer en fantastisk hyggelig aften med god mad, som med garanti sætter snakken i gang om verden omkring os. En inspirerende aften, som vi alle godt kunne bruge flere af. Så benyt chancen og bestil eksotisk take away på de travle dage og få en ekstra oplevelse ind i en ofte hektisk hverdag.  

Du finder nemt spændende køkkentype her på vores side. Ud over Indisk, finder du i Vejle også følgende køkkentyper - Italiensk, vegetarisk, amerikansk og japansk.  

V´indian Restaurant er beliggende på adressen Dæmningen 56, 7100 Vejle. Stort set for enden af gågaden på Vissingsgade og ikke langt fra stationen i Vejle. I Vejle er der naturligvis rig mulighed for shopping i de lokale butikker på gågaderne, men også i indkøbscentret Bryggen. Er vejet godt, vil vi anbefale jer en lille picnic med indisk take away mad på Vejle havn, hvor fra I kan nyde udsigten til de smukke arkitekttegnede bygninger Bølgerne og Fjordenhus.