Bor du i Aabenraa eller omegne, så kender du sikkert allerede Yans Kitchen. Den lille hyggelige restaurant ud til Tønderveje, som fremstiller de skønneste retter fra Japan, Kina og naturligvis den smukkeste sushi er nemlig ret hurtigt blevet populær i lokalområdet på grund af den fantastiske mad og den altid glade og venlige betjening i restauranten. Kender du endnu ikke Yans Kitchen synes vi bestemt du skal køre forbi og smage den fantstiske mad. Du bestiller nemt de ønskede retter på forhånd via siden her, så har køkkenet dem klar til aftalt tid. 

Der er plads til spisende gæster i den lille hyggelige restaurant, men ofte er det take away som der laves store mængder af i det åbne køkken. Take away som anrettes smukt og indbydende hver gang. Take away lavet med omhu, akkuratesse, passion og naturligvis friske råvarer. Kort sagt en oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for.  

Servicen er altid i højsædet hos Yans Kitchen, og du mødes med et smil så snart du træder ind i restauranten. Man føler sig virkelig velkommen og godt tilpas uanset om man skal spise i restauranten eller “bare” hente take away.  

På menuen finder du retter som: Sushi i alle varianter, Nigiri, Maki, Inside-Out maki, Deluxe maki, og store maki. Men du finder også flere crispy snacks som f.eks. Tempura Reje, dybstegt kylling, indbagte blæksprutter, indbagte løgringe, mozzarella fingers og grøntsags kakiage.  

Til maden har Yans Kitchen naturligvis også forskellige drikkevarer på lager. Ofte har de et godt udvalg i af de poplærer japanske sodavand, Ramune, i alle regnbuens farver, som alle børn og unger er vilde med. Men du finder også de helt klassiske sodavand og lidt forskellige øl til de voksne. Her har Yans kitchen valgt den næsten lokale variant, Fuglsang, fra nabobyen Haderslev .  Drikkevarerne kan naturligvis også bestille som take away. Du finder dem i menuen her på siden og lægger dem nemt i kurven sammen med den bestilte mad.  

Velkommen til en spændende verden med mad fra østen serveret med smil og stort engagement! 

Aabenraa er en skøn by i det sydlige Jylland, hvor du har mulighed for at se Kunstmuseet Brundlund slot, som ligger i et gammelt slot midt i byen. I hele december måned er byen kendt for det sociale arrangement “Julehjertebyen”, som sørger for en god jul til socialt udsatte. Er du mere til oplevelser som giver adrenalin i kroppen, så vil vi anbefale dig at besøge HighPark Sønderjylland få km nord for Aabenraa

Aabenraa er desuden kendt for et af de største ringridninger i Sønderjylland samt det årlige dyrskue som begge afholdes på Ringriderpladsen midt i Aabenraa. Så uanset årstid, er byen absolut et besøg værd. Vi kan også anbefale en skøn picnic i de smukke skove omkring Aabenraa. Der er mange skønne steder som f.eks. Åbæk skov og strand, Kongehøjen i Hjelmskov og hvad med en tur på skinnecykel gennem skoven.