Cafe Pizza Planet Aabenraa servicerer alverdens takeaway retter. De forskellige takeaway retter bidrager med forskellige grundsmage samt nuanceret smag, og ser meget lækkert ud. Takeaway retternes udseende, konsistensen og farver er vigtigt for vores lyst til at indtage maden, og har dermed betydning for, om vi får en uforglemmelig vidunderlig oplevelse. Hos Pizza Planet er takeaway retterne nemlig bestående af masser af farver, der virker indbydende og fristende. Forskningen viser nemlig at mange farver på tallerkenen, øger vores lyst til at spise. Derfor går medarbejderne hos Pizza Planet Aabenraa meget op i takeaway retternes udseende samt, hvordan retterne præsenteres, da det er vigtigt for jeres samlede spiseoplevelse. Vi tilbyder varierende takeaway retter blandt andet pizzaer, indbagte pizzaer og gourmet pizza, der alle er smurt i tomatsauce og fyldt med ost. Er du forsinket til et møde, på arbejde eller til en anden aktivitet, og vil straks spise på vejen, anbefaler vi, at du afprøver vores farverige pitabrød, sandwich eller durum, som kan fås med kebab, tun, rejser, skinke eller kylling. Salater, nachos, børneretter samt andre takeaway retter er også et tilbud hos Pizza Planet Aabenraa. Grunden til at vores medarbejdere, tilbyder varierende takeaway mad retter er for at tilfredsstille alle og enhver. En voksen foretrækker noget andet end et barn. En, der elsker at udfordre sig selv, foretrækker således og noget andet, end en der er kræsen. Derfor har vi varierende mad retter. Tag et kig forbi menukortet, bestil din takeaway menu online nu og glæd dig til at tage et bid af din valgte takeaway ret. Du vil ikke fortryde det. Velkommen til vores behagelige omgivelser.  

Der er alt, både for små og ældre – for dig, der vil udfordre dig selv og dig, der er kræsen. Takeaway retternes udseende, konsistens og farve øger din appetit, og tiltrækker enhver. Har du været forbi Pizza Planet, vil vi bede dig om at bruge lidt tid på at vurdere dit besøg og din oplevelse. Din vurdering af besøget støtter os i fremtiden idet, medarbejderne får en viden om, hvad der tilfredsstiller kunderne og hvad der skal rettes op på. Alt, hvad medarbejderne foretager er netop for at leve op til dine forventninger.

Vil du nyde takeaway retter, der bidrager med forskellige grundsmage og nuanceret smag, som er serveret hos Pizza Planet, kan du finde os på adressen Vestergade 15, Aabenraa 6200. Du har mulighed for at bestille din takeaway mad online, so vores engagerede, smilende og kompetente medarbejdere tager sig af at servere og anrette den for dig. Derefter skal du afhente maden selv, når maden er klar og på et tidspunkt, der passer dig bedst.