Hvis du ser en af takeaway mad retterne hos Nordborg Pizza, vil det få dit mundvand til at løbe. Duften af takeaway mad retterne vil helt klart påvirke din lyst til at spise. Det dufter fremragende, dejligt, behageligt og genkendeligt. Udover dette, er sammensætningen af takeaway maden helt speciel. Derfor anbefaler vi, at du hastigt udpeger en ret fra vores menu og bestiller din takeaway mad online og afprøver vores forrygende takeaway retter. Nordborg Pizza har en del at tilbyde for, at du ikke skal frygte, at du ikke finder noget, der vil tilfredsstille dine behov, ønsker og forventninger. Nordborg Pizza er kendt for deres brede udvalg af pizzaer herunder italienske pizzaer, børnepizzaer, familie pizzaer, deep pan pizzaer, indbagte pizzaer, UFO pizzaer, pizza speciale, rulle pizza, mexicanske pizzaer, VIP og andre pizzaer. Alle pizzaer serveres med tomatsauce og ost. Rullekebab med salat og dressing og med selvvalgt kødfyld – her kan vælges mellem kebab, kyllingkebab, skinke, tunfisk, oksekød, pepperoni og meget mere andet, er også en mulighed. Du kan også nyde adskillige grillretter i form af pommes frites, dhili cheese, ½ grillkylling, döner tallerken og mange andre fortryllende retter. Frygter du, at kiloerne ryger på igen efter flere ugers kur? Så kan du nyde en forrygende salat med friske grøntsager. 

Alt, hvad du skal gøre, er at tage et kig forbi vores menukort, udpege den takeaway ret, du vil nyde og måske tilføje eller fravælge ingredienser til/fra, så den er tilpasset dine behov og afvente til vores medarbejdere, tager sig af resten. Husk at medbringe dine bekendte, så I kan dele denne oplevelse sammen. Vores medarbejdere vil gøre alt for at tilfredsstille dig. Vi vil derfor bede dig om at bruge lidt tid på at give os din mening, om vores mad samt den service, du har fået. Medarbejderne justerer op på alt for at tilfredsstille dig bedst muligt. 

Vil du eksperimentere en takeaway ret, der dufter fremragende, dejligt, behageligt og genkendeligt, som få dit mundvand til at løbe i varme og behagelige omgivelser hos Nordborg Pizza, kan du finde os på adressen Storegade 24, 6430 Nordborg. Du kan vælge at bestille din takeaway mad ret online og derefter afhente maden selv, så snart den er klar og på et tidspunkt, der passer dig. Eller så kan du også hvile benene og få i stedet vores medarbejdere til at levere din takeaway mad ud.