Real Meat Aabenraa er en nydelig restaurant, hvor du har muligheden for at spise lækkert mad. Har man for travlt i ens hverdag, har vi en løsning til dig. Nogle mennesker er så gode til at lave overspringshandlinger og glemmer en gang imellem at tilberede aftensmad. Vi har en løsning til enhver der har lyst til velsmagende retter og en hyggelig stund. Hos os har du nemlig dermed også muligheden for at bestille din takeaway mad online og få maden leveret til døren. Hos os har du muligheden for at nyde velsmagende retter såsom italienske pizza, mexicanske pizza, indbagte pizza og åben indbagt. Har man børn med på bordet til aftensmaden, kan vi byde dig børne pizza og børne retter. Udover disse velsmagende pizzaer, kan vi tilbyde dig rullekebab med kebab, kylling og meget mere. Pita kebab med kylling, kebab, falafel, tun eller rejer er også en mulighed til dig. Real Meat Aabenraa kan dermed også byde dig på sandwich, burger, hjemmelavet burger, pasta, grillmad, nachos og salater. Vi er sikre på, at du vil kunne nyde mindst en af vores retter. Dette er sted for enhver og alle, der har lyst til at nyde lækkert mad. Har man inviteret ens familie til aftensmad, er vi nemlig en løsning til dig. Du undgår hermed stress og at stå i køkkenet i flere timer. Vi byder dig inderligt hjerteligt velkommen. Bestil din takeaway mad online nu.

Real Meat Aabenraa er en restaurant, hvor enhver og alle er velkommen. Har vi været heldige og har haft besøg af dig, vil det glæde os at modtage din feedback. Det vil glæde os at høre din mening omkring vores retter, vores betjening og sidst men ikke mindst vores service. Vi har vores kunder i fokus. Vi søger altid din tilfredsstillelse. Vi vil gøre vores bedste, for give dig en mindeværdig oplevelse som du fortjener. Udover dette har du nemlig også muligheden for at bestille din takeaway mad online. Spar tiden på at være stresset og spring tilberedelsen af aftensmaden over og bestil endelig nu.

Har du lyst til at nyde en af vores velsmagende retter og vores hyggelige omgivelser, kan du finde os på adressen Søndergade 11, 6200 Aabenraa. Du har hos os muligheden for at bestille din takeaway mad online. Dermed kan du vælge at afhente maden selv. Du kan også vælge at få maden leveret til din dør.