Sasa Pizza og Grill i Sønderborg er løsningen på netop dit problem, hvis du har set en masse madbilleder på Facebook, Instagram eller andre steder, som har pirret din lyst til at nyde noget lækkert og specielt mad eller hvis du er blevet træt af at spise det samme og vil eksperimentere noget anderledes. Sasa Pizza Sønderborg tilbyder nemlig en del lækre mad specialiteter, og her har du mulighed for at nyde en lækker ret i fredelige og rolige omgivelser. Vi serverer velsmagende asiatisk mad i form af enten kylling eller oksekød smurt i karry-, sate- eller sursød sovs og serveret med grøntsager. Indbagte kylling, kylling med kalkunskinke og rejer samt forårsruller er også et tilbud hos Sasa Pizza & Grill i Sønderborg. Vi serverer også pizzaer, der er smurt i velsmagende tomatsauce, der giver dem en ret speciel smag. Det er helt op til dig at vælge, hvad din pizza skal fyldes med. Indbagte pizzaer med spaghetti, kebab eller bearnaisesovs er også en mulighed. Har du børnene med under dit ophold tilbyder vi børnepizzaer. Pastaretter er der også rigeligt at vælge i mellem. Endvidere kan du få æren af at eksperimentere en af de lækre kødspecialiteter hos Sasa Pizza blandt andet en lækker græsk bøf, mexicansk ret eller kylling-, kebab- og Sasa mix og meget mere andet. Er du på kur, skal du ikke gå glip af at nyde en vidunderlig oplevelse hos os, da vi tilbyder salater bl.a. græsksalat, salat med enten rejer, kylling eller tun. Er du til noget helt andet tilbyder vi ruller og burgere, hvor der også er bredt at vælge i mellem. Du har mulighed for at slukke din tørst med en kold drink såsom Cola, Fanta, Sprite, Cola-Zero, Cola Light, Vand, Ayran eller Cocio. Med det brede udvalg, vi har at tilbyde, formår Sasa Pizza Sønderborg forhåbentligt at tilfredsstille alle kunder. Kom endelig forbi i samvær med bekendte og nyd din mad i vores smukke omgivelser. Sasa Pizza i Sønderborg byder alle og enhver velkommen.

Med de forskellige retter vi har at tilbyde hos Sasa Pizza, kan vi sikre, at du lige præcis kan få, det du har lyst til at spise, så kom endelig forbi. Vores medarbejder brænder for deres arbejde, og serverer maden ligeledes med omhygge og glæde. Har du været forbi os vil vi bede dig om at give os din vurdering om dit besøg. Dette fremmer vores arbejde i fremtiden. Vi byder alle hjerteligt velkommen, så kom endelig forbi og få en vidunderlig oplevelse, der sætter sig i dit sind.

Vil du nyde en lækker takeaway ret, der er anderledes end hvad du har smagt før ved at besøge i Sasa Pizza & Grill, kan du finde os på adressen Kærvej 63, 6400 i Sønderborg. Du kan bestille din mad online og nyde den i vores smukke omgivelser, alt efter hvad der passer dig bedst. Sidder du i varmen i din sofa, er træt efter en lang arbejdsdag eller har ingen mulighed for at hente din mad selv, kan vores medarbejdere sørger for at levere din mad. Vi er sikre på, at dette er stedet for alle, så bestil din takeaway mad online nu.