Slid’r Burger & Cocktailbar er et sted for enhver, der har lyst til at nyde velsmagende mad og få en mindeværdig oplevelse. Det er her du kan nyde retter såsom burgers, menuer, tallerken retter, salat, snacks, ekstra tilbehør og meget mere. Dermed har du muligheden for at bestille din ret lige præcis som du kan lide den. Du kan vælge imellem forskellige slags kød, dressing og vores friske grøntsager. Det er her vi er åbne for alle dine behov. Dermed som et ekstra tilbud kan du bestille din takeaway mad online nu. Slidr Burger & Cocktailbar kan byde dig med en del mere end kun god mad. Spørgsmålet er selvfølgelig, hvad er god mad for dig. Vi er i hvert fald meget åbne for, at vi nogenlunde ville kunne dække dine behov og dine lyster. Har man egentlig tænkt på, hvordan man egentlig bedømmer om maden smager godt. Er det kun smagen af maden, der gør at man synes den smager vidunderligt. Hos os fokuser vi i stor grad på vores serveret retters smagslugt og madens udseende. Du kan nemlig være med til at hjælpe os, da det er din indre følelse, der tæller.

Din mening for os er derfor meget vigtig.

Vi kan tilbyde dig velsmagende slid´r burgere som alle er lavet med oksekød fra nordjysk naturkvæg eller crispy kylling. Vi serverer vores burgere med pommes frites og valgfri dip. Dermed kan vi byde dig på vores lækre slider menuer såsom kids menu som indeholder en valgfri burger, pommes frites og en valgfri dip. Slid´r Plate er også en mulighed for dig. Denne indebær forskellige antal burger, et antal portioner fritter inklusive dip. Dette er et godt tilbud til dig, som gerne vil holde en stor middag derhjemme. Det gør det lettere for dig og det gør dig dermed mindre stresset. Salater, snacks og ekstra tilbehør er også et tilbud til dig, der har lyst til lækker mad. Vi er sikre på, at du hos os får en uforglemmelig oplevelse med alt, hvad der hører til. Vi byder dig hjerteligt velkommen. Du kan hermed også bestille din takeaway mad online hos os. 

Vi byder dig velkommen. Det er her, vi går efter hvad god mad for dig er. Derfor vil det glæde os inderligt, hvis du vil bruge lidt tid på en bedømmelse. Du kan kontakte os her på siden. Du må meget gerne inddrage din mening omkring smagen af maden, madens udseende og alt som du synes, der er vigtigt. Dette vil vi nemlig bruge fremadrettet for at forbedre os. Dermed kan du nemlig hos os bestille din takeaway mad online allerede nu. Vi byder dig velkommen til dig og enhver, der har lyst til at nyde lækkert mad.