Stella Pizza Graasten er noget for dig, der vil bryde rutinen og slippe en enkelt gang for at servere hverdagsmad i dit eget køkken. Tænk, at du spiser det samme hver evig eneste uge. Maden er ikke længere en oplevelse i sig selv, fordi det er blevet for ensartet og kedeligt. Derfor anbefales, at du hastigt griber din smartphone eller bærbar frem, tager et kig forbi menukortet hos Stella Pizza og bestiller din valgte takeaway ret online. Mange vil stille spørgsmålet, om hvad der er særligt ved de takeaway retter, der bliver serveret af vores medarbejdere. Mad, kan enhver servere. Men god mad, kan få servere, da det kræver viden, energi, tålmodighed, arbejdsglæde og tid, og faktisk er en proces i sig selv. Disse kompetencer har vores medarbejdere hos Stella Pizza Graasten erhvervet. De tilbereder nemlig maden med kærlighed, grundighed og lyst. Udover dette sammensætter de råvarerne på en hel speciel måde, der giver en smagssucces, der er uforglemmelig. Vi tilbyder forrygende pizzaer herunder traditionelle pizzaer, indbagte pizzaer, UFO pizzaer, mexicanske pizzaer, hollandaise pizza eller hjemmelavet pizzasandwich. Har du børn med ud at spise, kan Stella Pizza tilbyde børnepizzaer samt andre retter, som du kan vælge i mellem. Risretter, pastaretter, grillretter, burger, nachos, kødspecialiteter, forretter og salater er kun en lille del af, hvad vi har at tilbyde dig. Det kræver koncentration og tid at tilberede de takeaway retter, vi har på menukortet, men dette er ikke et problem for os, for vores medarbejdere er villige til at fralægge sig alle kræfter for at tilfredsstille dig og dine behov.

Med vores varierende tilbud af takeaway mad retter, formår vi at tilfredsstille alle og enhver. Selvom du er kræsen, kan du sikkert finde noget, du vil kunne lide, netop fordi du altid kan fravælge og tilføje ingredienser til din valgte takeaway ret - helt efter dit eget behov. Har du smagt en af vores takeaway mad retter, så vil vi med glæde modtage din vurdering – også selvom du har været uheldig og har haft en mindre god oplevelse. Sammen kan vi rette op på det. Din vurdering hjælper os i vores fremtidige arbejde. 

Har du valgt at bryde din rutine og slippe for at stå i køkkenet og servere hverdagsmad ved at spise vidunderlige takeaway retter i en fantastisk og kold atmosfære hos Stella Pizza, kan du finde os på adressen Borggade 1, 6300 Gråsten. Du kan enten spise i vores omgivelser, afhente din takeaway mad selv, så snart den er klar eller så har du faktisk også mulighed for at få en af vores engagerede medarbejdere til at levere maden ud for dig.