Åbningstider

Mandag lukket lukket
Tirsdag lukket lukket
Onsdag lukket lukket
Torsdag lukket lukket
Fredag lukket lukket
Lørdag lukket lukket
Søndag lukket lukket

Om os

Hos Jara Pizzeria i Kolding 6000, er vores formål at tilfredsstille vores kunder fuldt ud. Vi elsker vores arbejde og vil gøre alt for, at vores service er i top. Vi har et meget bredt udvalg i vores menukort og er derfor sikre på, at du lige præcis, kan nyde den ret eller pizza du har lyst til. Vi sørger altid for, at opdatér vores menukort og tilføje flere retter, så vi altid har sikret os, at du som kunde lige præcis får det at spise som du har lyst til. Vi brænder for vores arbejde og serverer vores mad med glæde. Selvom vi modtager positiv feedback, vil vi altid gøre en større indsats, for at forbedre os. Jara Pizzeria er et sted for alle, så kom endelig forbi os. Vi er sikre på at du får en uforglemmelig oplevelse.

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!

Vi beklager. Enten er afstanden til din leveringsadresse udover de maksimale km eller den indtastede adresse er skrevet forkert. Ring venligst til os på tlf.: 75504270, hvis du har yderligere spørgsmål!

Det ser ud til din adresse er udover den maksimale leveringsafstand på km. Ekstra leveringsomkostninger kan forekomme. Dette opkræves evt. når vi leverer ordren.

Ekstra leveringsomkostninger kan forekomme. Dette opkræves evt. når vi leverer ordren.

Systemet kan ikke genkende din adresse. Ekstra leveringsomkostninger kan forekomme. Dette opkræves evt. når vi leverer ordren.

Tilføjet
Produkt slettet.