Åbningstider

Mandag lukket lukket
Tirsdag 16:00 22:00
Onsdag 16:00 22:00
Torsdag 16:00 22:00
Fredag 16:00 22:00
Lørdag 12:00 22:00
Søndag 12:00 22:00

Om os

Hos Maria Pizzeria i Vejle 7100, er vores formål at tilfredsstille vores kunder fuldt ud. Vi elsker vores arbejde og vil gøre alt for, at vores service er i top. Vi har et meget bredt udvalg i vores menukort og er derfor sikre på, at du lige præcis, kan nyde den ret eller pizza du har lyst til. Vi har alt fra pizza, burger til hjemmelavet pitabrød. Vi sørger altid for, at opdatér vores menukort og tilføje flere retter, så vi altid har sikret os, at du som kunde lige præcis får det, at spise som du har lyst til. Vi brænder for vores arbejde og serverer vores mad med glæde. Vi anvender de bedste råvarer og forsøger altid, at forbedre vores madkvalitet, så den altid er i top. Selvom vi modtager positiv feedback, vil vi altid gøre en større indsats, for at forbedre os. Maria Pizzeria er et sted for alle, så kom endelig forbi os. Vi er sikre på at du får en uforglemmelig oplevelse.

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!

Vi beklager. Enten er afstanden til din leveringsadresse udover de maksimale km eller den indtastede adresse er skrevet forkert. Ring venligst til os på tlf.: 75859080, hvis du har yderligere spørgsmål!

Det ser ud til din adresse er udover den maksimale leveringsafstand på km. Ekstra leveringsomkostninger kan forekomme. Dette opkræves evt. når vi leverer ordren.

Ekstra leveringsomkostninger kan forekomme. Dette opkræves evt. når vi leverer ordren.

Systemet kan ikke genkende din adresse. Ekstra leveringsomkostninger kan forekomme. Dette opkræves evt. når vi leverer ordren.

Tilføjet
Produkt slettet.