Hos Slid´r Burger & Cocktailbar i Sønderborg finder du et nyt og spændende koncept, som vi, her hos EatMore, klart vil anbefale dig at prøve.  

Restauranten er oplagt til et møde mellem venner og veninder, men også forretningsforbindelser kan man fint invitere med på Slid´r Burger & Cocktailbar. Indretningen i restauranten er hyggeligt og afslappet. 

Du er velkommen til at spise i restauranten, men også hjerteligt velkommen til at bestille de velsmagende retter som take away via siden her. Vi ved, at Slid´r Burger & Cocktailbar gør sig umage med hver en ret. For dem er der ingen forskel på, om maden skal serveres i restauranten eller som take away, så du kan godt forvente samme høje kvalitet når du bestiller take away. Alle råvarer hos Slid´r Burger & Cocktailbar er desuden økologiske. Oksekødet stammer fra nordjyske naturkvæg. 

Og så lidt forklaring til dette nye koncept. En slider burger er en lidt mindre burger, og derfor spiser man som oftest 2 – 3 forskellige burgere. Dette giver dig mulighed for flere smagsoplevelser. Konceptet er specielt blevet populært i street food køkkenerne rundt om i verden.  

Slid´r Burger & Cocktailbar har desuden udviklet konceptet yderligere og serverer glædeligt skønne vel shaket cocktails eller specialøl til deres mad. Restauranten har udvalgt en særlig kollektion af øl, som passer til de velsmagende burgere.  

Et godt valg at starte med vil være en Slid´r menu som indeholder 1-3 valgfri burgere, pommes frites og en valgfri dip. Mens en Slid´r Plate vil være et oplagt valg når I er flere, f.eks. når du har inviteret gæster. En Slid´r Plate indeholder 6-10 burgere efter eget valg. Dertil kan I nemt bestille pommes fritter med dip. Som ekstra tilbehør er der mulighed for salater, snacks m.m. 

Så hvis du virkelig skal forkæle dig selv og dem du holder af, så bestil take away fra Slid´r Burger & Cocktailbar i Sønderborg via siden her. De står hver dag klar til at give dig en uforglemmelig smagsoplevelse!  

Sønderborg er en smuk by på Als beliggende lige ved alssund. I Sønderborg og omegn har du f.eks. mulighed for, at se nærmere på Sønderborg slot, Cathrinesminde teglværksmuseum, Dybbøl banke og Historiecenter Dybbøl Banke. Er du mere til action, finder du en kort køretur fra Sønderborg Danfoss Universe. Med disse muligheder er Sønderborg en oplagt by til en lille miniferie. Vi kan anbefale Steigenberger Alsik – Hotel & Spa, hvor fra du har udsigt over hele byen.