Er du sulten og i Nordborg? Så skal du klart bestille de skønne retter fra Fjernøsten hos vores fantastiske samarbejdspartner gennem mange år, Asian Wok House i Nordborg. Restauranten blev åbnet af brødrene Loo i 2006 og har været en succes siden. Og vi forstår godt denne succes her hos EatMore!  

Både indehavere og medarbejdere er yderst engagerende og servicemindede. De er desuden tro mod den fjernøstlige kultur og maden fra de to køkkener, det kinesiske og det vietnamesiske køkken tilberedes med respekt for de enkelte landes kulinariske traditioner. Derfor kan du roligt forvente en oplevelse for alle sanser når du bestiller takeaway mad her fra Asian Wok House.  

På menuen finder du alle de klassiske retter fra Kina og Vietnam, som f.eks. blæksprutte med grøntsager, indbagte rejer, stegte ris og nudler, forårsruller og meget, meget mere... Alt sammen super velsmagende retter som normalt ikke laves hjemme i de private køkkener, og derfor retter som sætter alle sanser i gang og skaber nye minder for hele selskabet.  

Asian Wok House er en rummelig restaurant med plads og hjerterum til alle. Dette gælder naturligvis også take away kunder, så skulle der være særlige ønsker til en ret, f.eks. på grund af allergi, så kontakt endelig restauranten så I sammen kan finde en løsning. Medarbejderne er meget service mindede og vil gøre alt hvad de kan for at hjælpe deres kunder.  

Takeaway mad bestilles nemt via den mobilvenlige side du er på lige nu, så benyt chancen og bestil aftensmaden allerede nu, så har restauranten mulighed for at planlægge ordren, så du får den udleveret på det tidspunkt, som passer dig bedst.  

Asian Wok House er beliggende centralt i Nordborg med få meter til Nordborg Slot, hvor Nordborg Slots efterskole har til huse. I Nordborg finder du desuden Universe Science park og områdets største arbejdsplads Danfoss. Nordborg er desuden kendt for et godt sammenhold, engagement og et godt handelsliv.