Er du til krydret indisk mad? Så se med her. Mad fra Indien er værdsat verden over for den fantastiske brug af forskellige urter og krydderier i alle afskygninger. Så hvis du vil have en helt særlig smagsoplevelse, som med garanti efterlader gode minder, så vil vi klart anbefale take away mad fra Indian Daawat!

Kokkene hos Indian Daawat elsker deres arbejde – De tilbereder den Indisk mad med stor lidenskab og kærlighed til landet og dets traditioner. Her bliver ikke gået på kompromis! Maden tilberedes altid af friske råvarer af den bedste kvalitet og der benyttes altid friskmalede krydderier som giver ekstra dybde og smag til maden. På den måde sikrer Indian Daawat, at du altid får den største smagsoplevelse. Se det omfattende menukort igennem og bestil din take away mad lige her på siden! Indien er et kæmpe land og det har resulteret i rigtig mange forskellige regionale retter. Indian Daawat har et virkeligt stort udvalg af de mest kendte indiske retter, men de har også særligt udvalgte egnsretter på menukortet. Disse egnsretter har kokkene fra Indian Daawat specielt udvalgt, for at give dig en helt særlig autentiske smag af Indien i deres restaurant eller som take away.

Hos Indian Daawat er deres filosofi, at intet samler mennesker så godt som god mad! God mad kan samler alle på tværs af alder og kultur og samtidigt giver fyldte maver og noget fælles at snakke om. Indian Daawat kan desuden byde på et stort udvalg af gode vegetariske retter, samt spændende desserter, som altid er en god afslutning på en hyggelig aften.

Indian Daawat er beliggende midt i Bagsværd, i Bagsværd centret. Centeret er placeret lige ved siden af Bagsværd S-tog station og tæt på Bagsværd stadion. Vil du spise din take away i det fri, er der kun kort afstand til de skønne områder omkring Bagsværd sø. Vi kan f.eks. anbefale picnic i det fri ved Bagsværd Søpark og Aldershvile slotspark. Har du brug for levering af maden, kan Indian Daawat sagtens klare dette også. De leverer i store dele af nærområdet. Se hvilke postnumre de levere i her på siden, hvor du også finder hele deres omfattende menukortet samt restaurantens åbningstider. Vi siger velbekomme!