Hos Indian Tasty i Odense sætter de en ære i autensitet, kvalitet og service. Derfor kan vi med garanti love dig en fuldendt oplevelse fra det indiske køkken hver gang du bestiller take away mad fra Indian Tasty.  

Hos Indian Tasty finder du et stort og varieret udvalg af retter fra det indiske køkken. Indien er et stort land, så der er mange spændende retter at vælge imellem. Du finder f.eks. mange forskellige retter med fisk, kylling, oksekød, lam og et helt afsnit med spændende vegetarretter. Derfor tør vi godt her hos EatMore love, at I nemt finder mad til hele familien. Restauranten har også tænkt på børnene og lavet flere menuer målret til børn.  

Det indiske køkken er kendt for at være sundt, mættende og velsmagende med mad som falder i de flestes, ja stort set alles, smag. 

Alle retter er naturligvis tilberedt af friske råvarer. Dette er en af grundstenene i det indiske køkken og derfor naturligvis også en af grundstenene i køkkenet hos Indian Tasty.  

Se menuen igennem her på siden og bestil så nemt de retter I ønsker som take away. Vælg om I ønsker afhentning i restauranten eller levering lige til døren, og så sørger restauranten for resten. Imens kan I slappe af som familie og bare nyde et roligt øjeblik.  

Du afhenter nemt din take away i restauranten på adressen Rugårdsvej 123, 5000 Odense C. En god placering, som er nem at komme til og fra restauranten uanset om du er i bil, på cykel eller til fods. Desuden godt placeret i forhold til mange boligområder som f.eks. Højstrup, Skytteparken, Tarup, Næsby og Odense midtby.  

Ønsker du at medbringe din take away mad på en picnic, kan vi anbefale Den Fynske Landsby, Odense Zoo og de skønne skove i og omkring Odense som f.eks. Snapind og Åløkke skov, som ligger bogstaveligt talt lige bag restauranten. Disse vil også være oplagte til en skøn gåtur som skærper appetitten inden i henter jeres bestilte take away.