8

restauranter i 5000 Odense C

Fyns smukke ”hovedstad” placeret på midten af øen, Odense, er med sine ca. 180.000 indbyggere en storby i miniformat og et sandt mekka af mad fra næsten hele verden. Faktisk er Odense Danmarks tredje største by. Det betyder også, at byen rummer alt hvad du/I som familie skal bruge i en til tider hektisk hverdag. Takeaway er en selvfølge i en by af Odenses størrelse, og udvalget er virkeligt omfattende og varieret, se selv på listen af spændende restauranter her på siden. Odense er smukt placeret ikke langt fra Odense Fjord og med den smukke og hyggelige Odense å, som løber midt gennem byen. Denne placering gør Odense til et oplagt udflugtsmål hvor en medbragt picnic kan nydes. Mange skønne områder er oplagte til gåture og leg på de opstillede legepladser. Vi kan f.eks. nævne området Stige Ø, I Eventyrhaven eller i Kogens have centralt i Odense. Men dette er blot få muligheder, der er mange flere skønne grønne områder i Odense og omegn, som indbyder til mad i det grønne.

Men Odense er meget mere end skøn natur, her er også næsten uendelige muligheder for læring. Her finder du et utal af folkeskoler, privatskoler, universiteter og andre højere læreanstalter som f.eks. University College Lillebælt, Tietgen Business. Du kan nemt få et overblik over muligheder for uddannelser i Odense på Uddannelses Guiden.dk. 
Men nu er det jo ikke alt læring, som behøves foregå på en skole, der er også gode muligheder for læring og underholdning mange andre steder i smukke Odense. Besøg f.eks. Den Fynske Landsby og medbringe en kebab eller lignede og nyde en picnic i naturen med de mennesker du holder af. I Den Fynske Landsby vil I fra første øjeblik nyde udsigten til historiens vingesus imens I nyder frisklavet takeaway mad. Odense Zoo er en anden oplagt mulighed til et lille afbræk i hverdagen med indlagt læring om naturen og dyrene. Også her vil det være oplagt at medbringe spændene takeaway retter som giver dagen et ekstra pift, det kunne f.eks. være mad fra det indiske køkken

Odense er som tidligere skrevet Danmarks tredje størst by. Rundt omring Odense ligger en del små forstæder. Disse har tidligere været selvstændige små byer men er i takt med udviklingen i Odense blevet en del af Odense by. Det er f.eks. Næsby, Højstrup, Sanderum, Dyrup, Bellinge, Højby, Blangstedgård, Vollsmose, Stige og Marielund. 

I Odense finder man desuden et stort udbud af fritidsaktiviteter og smukke faciliteter, som disse afvikles i. Der er f.eks. både et fodboldstadion, Nature Energy Park, hvor Odense Boldklub holder til, atletikstadion, cykelbane, multiarena, cricket stadion og ishockeystadion. Sidst, men ikke mindst, har vi Fyens Væddeløbsbane, som er beliggende i den vestlige del af Odense. 

Men nu må vi heller ikke glemme, hvad Odense er mest kendt for… Ja, vi kommer ikke uden om ham, den gode, folkekære H.C Andersen med de verdenskendte eventyr! Byen bære tydelige præg af denne del af historien og en af tidens største forfattere ses tideligt mange steder i bybilledet. Der er f.eks. H.C. Andersens barndomshjem, H.C. Andersens museum, statuer af H.C. Andersen og meget, meget mere. 

Odense var allerede på H.C. Andersens tid en spændende by, men den har naturligvis udviklet sig meget i alle årene indtil nu og gør det stadig. Idag tiltrækker byen hver dag nye arbejdspladser og mange store kendte firmaer har hovedsæde i Odense. Vi kan lige nævne et par af de meste kendte her: Albani Bryggeri, GASA Group, Le Klint og Odense Marcipan. Der til kommer, at Odense Universitetshospital som landets næststørste også har mange tusinde arbejdspladser. 

Så uanset om du bor i Odense eller er på visit som turist, så er der rigeligt at se på og give sig til. Og med travle dage har man bare nogle gange brug for, at middagsmaden og aftensmaden er super nem, og her er det vi kommer ind i billedet, for hos EatMore er det virkelig super nemt at bestille takeaway og få det leveret lige til din dør. Ved at trykke på restaurantens navn her i listen, finder du alt den information du har behov for og bestiller nemt de retter du ønsker. Så hvad skal det være i dag? Skal det være burger, pizza, amerikansk, grill, thailandsk eller vegansk mad i dag? Du bestemmer. Vi glæder os til at modtage din ordre.

Der er mange restauranter at vælge imellem i Odense, men for inspirationens skyld nævner vi lige et par stykker her: 

  • Thai Steet food - Alle de spændende retter fra det thailandkse køkken.
  • Pizza Ferrari - Alt i skønne pizzaer med lige det fyld, som du ønsker.
  • Indian Tasty - Fantastiske spændende retter fra Indien.

 

Har du selv en restaurant, som du ønsker skal være en del af EatMore familien, så kontakt os via denne side med tilmelding. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre mod dine drømme.

Velkommen til Odense! 

I Odense C er det enkelt og ligetil at bestille din lækker takeaway mad til klargøring, hurtigst muligt eller bestemt tid, til afhentning eller udbringning, til din hjemmeadresse eller arbejdsplads. Vi har samlet nogen af de bedste takeaway restauranter i Odense C i oversigten. Det er pærelet, hurtigt og sikkert. Såfremt du udvælger og trykker på en af restauranterne, der vises her på siden, føres du videre til restaurantens menukort. Du er nu klar til at bestille din takeaway mad via EatMore.

Velbekomme!