Hos Restaurant Shanghai i Hørsholm bydes du hjerteligt velkommen af ejere, som har drevet restauranten i mange år og derfor kendere deres køkken og retter supergodt. Det er en livsstil for dem og vi kan derfor love dig en super autentisk oplevelse fra det kinesiske køkken.  

Her finder du alle de skønne kinesiske retter og den smukkeste og mest velsmagende af slagsen. Spis i restauranten eller bestil de ønskede retter som take away via vores mobilvenlige siden her.  

Restauranten er placeret i indkøbscentret Cirkelhuset, som er beliggende midt i Hørsholm ikke langt fra store boligområder, indkøbsmuligheder og lige ved Helsingør motorvejen.  

På menukortet finder du et stort udvalg i klassiske retter fra det kinesiske køkken. Vi kan langt fra nævne dem alle her, men nogle af de helt klassiske skal vi da lige have med - Forårsruller, Peking suppe, kyllingespyd, dybstegt svinekød med sur-sød sovs, oksekød med bambusskud og champignons, dybstegte kongerejer med sur-sød sovs, andesteg med ananas, stegte nudler og meget mere. Skal aftenen være helt komplet, vil vi da gerne anbefale at slutte aftenen af med en dessert. På menukortet finder du f.eks. Sødrulle med is, banana split, kinesisk the og irish coffee.  

Det kinesiske køkken byder altid på en stor variation i smage og udseende. Men alle retter smager superskønt. Du kan spise i den hyggelige restaurant eller du kan bestille din take away online og spise den hvor du ønsker det. 

Hørsholm er en skøn by beliggende mellem København og Helsingør. Byen her ca. 48.000 indbyggere. Hørsholm er også skønt placeret mellem Helsingør motorvejen og Øresund. Dette gør byen nem at komme til og fra, men også oplagt som et smukt pitstop hvis du suser forbi det nordsjællandske. Er du med offentlig transport, kan Hørsholm bl.a. nås med tog via Kokkedal station. 

I Hørsholm er der mange smukke, grønne områder hvor du kan nyde din take away mad i skønt vejr. Her hos EatMore vil vi foreslå dig området omkring Hirschholm slot, det skønne engområde midt i Hørsholm by og de smukke grønne områderne ved Kokkedal slot.