Bestil Dessert Takeaway!

Dessert

Dessert – Det skønne smagfulde punktum efter en god middag. 

En ekstra god middag bør afsluttes med en fantastisk smagfuld dessert og måske en kop god kaffe eller the. Desserter er ikke længere hverdagskost, men nydes ofte i weekenderne hvor der er ekstra tid, eller når man skal nyde en ekstra god middag med gode venner. Desuden er desserter ofte en fast del af en festmiddag hvor særlige anledninger fejres – Det kan være runde fødselsdage, barnedåb, jubilæer, bryllupper, studentergilder og meget andet.  

Men sådan behøves det faktisk ikke være. I gamle dage var desserten en helt almindelig del af et aftensmåltid. Det kunne være gammeldags æblekage, kringle eller budding. 

Så en lækker dessert er en oplagt mulighed for lidt luksus i hverdagene. Bestil den nemt her på siden eller hos en af vore andre samarbejdende restauranter.  

 

Klassiske desserter 

Is – Det går man aldrig fejl af! Kan serveres i kugler, som islagkage eller til en god kage. Det kan desuden serveres som bananasplit eller sammen med anden frisk frugt. Mulighederne er mange og is som dessert er vist kendt i det meste af verden. 

Belgiske vafler – Ofte serveret med is. Altid en klassiker hos børnene.  

Pandekager - Også en af favoritterne sammen med is. Men kan også serveres som en pandekagelagkage med forskelligt fyld.  

Rabarber Panna Cotta - Skøn italiensk dessert af vaniljecreme med gele på toppen pyntet med lidt chokolade. 

Cheesecake – En af favoritterne blandt mange. Findes i mange smukke varianter.  

Tiramisu – Endnu en af de skønne desserter fra det Italienske køkken.  

Donuts – Luftige og lækre donuts, smager skønt med en god kop kaffe! 

Kage – Utroligt mange varianter kan bruges som dessert. Det kunne være gammeldags æblekage, chokoladekage, bedstefarskæg kage, Brownies (måske med is til). 

Mousse eller fromage – Chokolade, citron, jordbær eller mange andre varianter. Uanset hvilken variant, så er det en skøn og luftig dessert som de fleste holder meget af. 

 

Som det ses, er mulighederne for en lækker dessert nærmest uendelige, og vi burde måske blive lidt bedre til at forkæle os selv noget mere i hverdagene, så benyt chancen her og bestil en lækker dessert sammen med din take away.  

 

Dessert til din take away 

Forkæl dig selv, også i hverdagene, nyd en skøn dessert sammen med din bestilte take away. Og ja, man kan sagtens spise dessert efter pizza, sushi, en god burger eller en god gang BBQ mad

Her hos EatMore arbejder vi hver dag på at få så mange forskellige køkkentyper med i vores koncept som muligt. Lige nu kan vi anbefale følgende restaurant hvis du ønsker en skøn dessert:

  • Bubbelia, Vanløse. Kæmpe udvalg, skønt personale og du kan vælge bubble tea til.

 

Men kig endelig forbi igen en dag eller følg os på Facebook og få besked når vi får nye restauranter med.   

Indtil da vil vi foreslå dig, at se på det udvalg af desserter, som din lokale take away leverandør har på menuen. Ofte har mange af vore samarbejdende restauranter et lille udvalg af udvalgte desserter, som du nemt bestiller her på siden sammen med din take away.    

Nyd hverdagen – Snup en dessert! Velbekomme! 

Hvad har du lyst til?

Vegetarisk
Indisk
Pizza
Sushi
Tyrkisk
Grill

Dessert Takeaway