Er sushi en af dine livretter, så synes vi her hos EatMore klart, at du skal bestille din næste take away mad fra Sushi Time på Tagensvej 227 i København NV. Her er der et stort udvalg af smukt udført og absolut velsmagende sushi at vælge imellem. 

På menukortet her på siden finder du naturligvis alle de kendte varianter - Maki ruller, Nigiri, sashimi, lakse handroll, California big, salmon big og mange, mange flere. Du finder helt sikkert også dine favoritter imellem, men også nye varianter som kan inspirere dig til at prøve noget nyt. 

Er du på udkig efter at prøve forskellige sushi, har Sushi Time gjort det nemt for dig med færdige pakker. Pakkerne, eller menuerne, findes med forskellige antal og varianter, så der er helt sikkert også en menu, som passer til dig og din familie.  

Ud over disse pakker, har Sushi Time hver måned også månedens tilbud. Her får du en færdigbestemt pakke med sushi til en super pris. God som inspiration eller som et nemt valg hvor der er noget til alle.  

Men Sushi Time er ikke kun klassisk sushi, de har også helt nye ting på menuen som f.eks. Sushi burritos! Sushi burritos er kendt fra USA og fyldt med friske grøntsager, frisk fisk og andre lækre ingredienser som vi typisk kender fra de helt klassiske sushistykker. Prøv denne nyhed i Danmark hos Sushi Time. 

Du finder det komplette menukort her på siden, hvor du også nemt bestiller din næste take away mad. Alle retter her på vores side bestilles nemt online uanset hvor du er, da siden naturligvis også er mobilvenlig.  

Sushi Time er beliggende i gåafstand fra Bispebjerg Hospital, Utterslev Skole, NEXT Københavns Tekniske skole og den smukke Bispebjerg Kirkegård. Bispebjerg kirkegård er kendt for den utroligt smukke allé med kirsebærtræer, som en gang om året står utrligt smukt med lyserøde blomster. Et syn, som hvert år tiltrækker mange mennesker til området.