Hos vores engagerende samarbejdspartner, Tasty’s, i Haderslev står de skønne medarbejdere hver dag klar til, at byder dig hjerteligt velkommen, og det er uanset om du skal spise i restauranten eller “bare” afhente take away. Alle retter serveres eller udleveres med smil og engagement, så dit humør får helt sikkert også et skud opad ved et besøg i denne fantastiske restaurant med skønne og glade medarbejdere.

På menuen hos Tasty’s finder ud et stort og varieret udvalg af velsmagende take away retter, som altid er frisklavede af gode råvarer. Dette er nok også en af grundene til de mange stjerner og alle de flotte bedømmelser, som restauranten har fået af tidligere kunder, og som du nemt kan læse her på vores side.  

Der er mange retter at vælge imellem hos Tasty’s, så vi kan slet ikke nævne dem alle her, men du finder dem alle i den komplette menu herover på siden. Vi remser dog gerne nogle af de mest populære retter op her også: deep pan pizza fra Amerika, italienske pizza, sandwich, pitabrød, blandede bokse og pitabrød. Men som sagt, se den komplette menu igennem her på siden og finde den ret, som passer dig bedst. Ønsker du at lave lidt om på en ret, så kontakt endelig restauranten, vi er sikre på, at de meget gerne hjælper med at tilpasse, så retten smager præcist som du ønsker den skal.  

Du finder alle kontaktinfo her på siden. Og når du bestiller, så husk at vores side er mobilvenlig, så du kan nemt bestille take away mad når blot du har en smartphone ved hånden. Prøv selv og se hvor nemt det er.  

Du finder Tasty’s i Haderslev på adressen Gravene 18, 6100 Haderslev. En placering, som er helt ideel i forhold til mange ting. Der er f.eks. en stor parkeringsplads lige uden for restauranten og der er plads til at spise uden i de lune sommermåneder. Placeringen og åbningstider er desuden optimale i forhold til de unge mennesker på vej i byen i Haderslev.  

Ikke langt fra restauranten finder du gågaden i Haderslev centrum, Haderslev Domkirke, Haderslev arrest og Damparken. Haderslev er en skøn og aktiv by i det sønderjyske, om vi klart kan anbefale et besøg i. En kort køretur fra Haderslev finder du desuden den smukke by Christiansfeld, som er på UNESCO's verdensarvsliste.