Bestil Sandwich og Bagels Takeaway!

Sandwich og Bagels

Den oplagte take away menu til den lille sult 

Vi kender det alle. Vi er på farten og egentlig lidt sultne, man har ikke tid til det helt store måltid. Her er det oplagt at hente mad fra en af vore samarbejdspartnere, som har de skønneste frisklavede sandwich og bagels klar til dig. Ofte finder du også et godt udvalg af drikkevarer hos de forskellige restauranter, så du er hurtigt videre på farten. 

Har du god tid og ønsker at hygge med dine venner, er en god sandwich eller bagel også et super valg, når du er på cafe besøg eller kun ønsker et let aftensmåltid.  

 

Sund eller ikke 

I dag findes der så mange varianter af sandwich og bagels, at der helt sikkert også er en variant, som lige er det du søger. Vi har mange samarbejdspartnere, så uanset om du søger en sund sandwich eller bagel, en med ekstra fyld, en vegetarisk variant eller noget helt andet, så er du havnet på den rette side her hos EatMore.  

Se alle vore samarbejdende restauranter i listen her under og find lige den variant, som falder i din smag. Uanset hvem du vælger at bestille din take away fra, er vi helt sikre på, at de gør deres allerbedst for at lave din sandwich eller bagel præcist som du ønsker den skal være.  

 

Sandwich  

Vi ved det, en sandwich er i bund og grund to stykker brød/toast, med salat og pålæg imellem. Men hvor stammer den egentlig fra?  

Efter sigende, er den opkaldt efter John Montagu, som i det 18. århundrede var 4. jarl af Sandwich. Som om det ikke lyder sjovt nok, så skulle sandwichen være opfundet, da Jarlen yndede at spille kort og fandt frem til, at han kunne spise denne “anretning” samtidig med, at han spillede kort. Efter sigende blev retten døbt “sandwich”, da de andre gæster på pubberne i London bestilte: “Det sammen som Sandwich”.  

Den oprindelige sandwich var lavet af to stykker lyst toast brød. Men i dag er en sandwich en varieret spise med mange forskellige slags fyld. Også brødet kan du mange stedet få præcist som du ønsker det – lyst, groft, med kerne, økologisk.....  

Selve fyldet har også udviklet sig over tiden og i dag er de fleste sandwich ikke kun en fryd for maven, men også øjet. Der findes alt fra sandwich fyldt med forskellige slags kød til vegetar sandwich.  

En sandwich er derfor et oplagt valg til en lidt sundere take away med mange muligheder for variation. Derfor er den også oplagt som et alternativ til den til tider kedelige madpakke med rugbrød.  

 

Bagels 

En bagel er et ringformet bagværk. Den stammer oprindeligt fra Polen, hvor den var kendt i de jødiske samfund. Formen minder om en donut, men dejen må ikke sammenlignes. Der er tale om meget forskellige smage og konsistensen er også forskellig. En donut er mere en kage/dessert, hvor bagels er godt brød, som spises med forskellige slags fyld. Bagels findes i dag, lige som sandwich, i mange varianter og med utroligt mange forskellige slags fyld.  

Bagels blev først rigtigt kendt i Danmark, efter de blev blevet kendte i USA hvor fra de spredte sig til resten af verden. 

Kig forbi din lokale bagels shop her på siden og bestil lige præcist den variant, som du har lyst til i dag. Bagels er lige som sandwich, også et oplagt valg hvis du er kørt lidt træt i madpakken eller blot har en meget travl dag. 

 

Restauranter med sandwich og bagels på menukortet 

Her os EatMore arbejder vi hver dag på at finde spændende nye restauranter at samarbejde med. Inden for køkkentypen sandwich og bagels vil vi lige fremhæve: 

  • Det Sunde Valg, Glostrup. Stort udvalg i både sandwich, bagels og kyllingeretter.

 

Men vi har også mange andre gode muligheder for et let måltid til den lille sult. Kan vi måske friste med en omgang japansk sushi? Eller hvad med en omgang lækre donuts? Eller den helt klassiske, en omgang pizza

Find alle de forskellige køkkentyper her. Er det vigtigere for dig at finde en restaurant nær dig, finder du den nemmest ved at søge på postnummer her på forsiden af EatMore.  

Uanset hvilken menu du vælger i dag, siger vi velbekomme! 

Hvad har du lyst til?

Sushi
Glutenfri
Burger
Indisk
Tyrkisk
Italiensk