0

restauranter i 4000 Roskilde

Roskilde, beliggende i bunden af smukke Roskilde Fjord, er en fantastisk by med mange muligheder for oplevelser og underholdning for alle aldre. Der er en skøn natur ved fjorden og mange fine grønne områder i byen. Fra Roskilde er der desuden kun en kort køretur til København, som åbner op for endnu flere muligheder for underholdning og uddannelse. Roskilde er med sine ca. 51.000 indbyggere den absolut største by og dermed hovedbyen i Roskilde Kommune, men i kommunen finder du mange mindre byer med et fantastisk sammenhold og skønne omgivelser. De mindre byer med sammenhold og engagementet er f.eks. Jyllinge, Viby, Svogerslev, Grundsømagle, Vindinge, Gadstrup, Agerup, Veddelev og Vor Frue. 

Men hvad er det første du tænker på når vi siger Roskilde? Ja, vi tænkte de nok… Roskilde festival! Og ja, Roskilde er kendt i det meste af verden for den årligt tilbagevendende begivenhed, Roskilde Festival. Denne besøges årligt af ca. 130.000 gæster, dette gør festivalen til nordens største og den næststørste festival i hele Europa. For at et arrangement at denne størrelse kan afvikles, kræver det hvert år ca. 30.000 engagerede mennesker, som arbejder frivilligt igennem hele Roskilde Festival! Ofte er det en livsstil som hjælper og det flotte årlige overskud fra Roskilde Festival går til kulturelle formål samt humanitært og velgørende arbejde i det meste af verden. En ren win-win situation med glade feststemte festivaldeltagere og hjælp til verdens svageste.

Men Roskilde ligger der jo hele året og har så meget andet at byde på også. Der er f.eks. mange muligheder for uddannelser i Roskilde - Roskilde Universitet, Roskilde Tekniske skole, Professionshøjskolen Absalon, Roskilde Handelsskole og Roskilde Gymnasium er blot nogle af dem. Med så mange skønne unge, travle mennesker i Roskilde by, er det godt, at byen har et flot udvalg af takeaway restauranter. Se alle muligheder her på siden og bestil så nemt og sikkert den takeaway mad, som du ønsker at spise i dag. 

Men Roskilde by har noget at byde på for alle. Her er en skøn natur, muligheder for shopping og underholdning og ja, et fantastisk sted at bo. Vi forstår godt, at byen er så populær hos mange, både børnefamilier og unge mennesker. Med så mange indbyggere er der også et rigt udbud af forskellige fritidsaktiviteter. Roskilde Gymnastikforening, Himmelev Volleyball Klub, Roskilde Tennis Klub er blot nogle af dem. Af interessante seværdigheder i Roskilde vil vi klart nævne Roskilde domkirke som den første, for denne imponerende bygning er med på UNESCO's Verdensarvsliste. Men de virkeligt velbevarede skibe fra Vikingetiden, som du kan se på Vikingeskibes museet ved Roskilde Fjord er absolut også værd at bruge tid på. Her fornemmer man med det samme historiens vingesus. Er der unge mennesker i familien, skal I helt sikkert lægge vejen forbi Museum Ragnarok. Med alt inden for pop, rock og ungdomskultur vil de unge mennesker synes dette er et spændende sted at besøge. Så ja, Roskilde har det hele, uanset om du er på visit i byen eller borger i byen. 

Er du på ferie eller weekendtur, vil et lille ophold på f.eks. Roskilde Vandrehjem være oplagt. Med den smukke beliggenhed på lystbådehavnen, er der gåafstand til det meste og bilen kan sikkert parkeres ved vandrehjemmet. Nyd fridagene til fuld og slut dagene af med takeaway fra en af de fantasiske, spændende og lokale restauranter som du finder her på siden. Med en smartphone ved hånden er det super nemt at bestille takeaway her på vores mobilvenlige side ved EatMore.

Med den centrale placering Roskilde har, er det super nemt at komme til og fra byen. Du kan f.eks. benytte offentlig transport som tog eller bus, men du kan naturligvis også besøge byen i bil eller med fly. Roskilde er og har altid været et knudepunkt for handel. Denne centrale placering gør også, at der i dag fortsat er mange firmaer som er glade for deres placering i Roskilde. Her kan vi f.eks. nævne Adax A/S, som laver tasker og punge og GourmetBryggeriet. Men ser vi på de mere lokale handelsforhold, så er der god opbakning til de lokale butikker og de såkaldte Stjernebutikker sørger for kontinuerlig udvikling af butikkerne og livet i og omkring gågaden. Men Roskilde følger med udviklinger og har derfor også sit eget butikscenter - RO’S Torv, som rummer mange specialbutikker, spisesteder og biograf. 

Men efter nogle travle dage er det eneste man ofte har lyst til, at smide sig på sofaen og få maden leveret og så er det jo fantastisk med siden her, for hos EatMore har vi gjort bestilling af takeaway mad super nemt og sikkert. Prøv selv. 

Kender du en god og spændende restaurant med fantastisk mad og service? Så fortæl dem gerne om os og vis dem dette tilmeldingslink. Vi står altid klar til at få endnu flere fantastisk samarbejdspartener med på listen. 

Velkommen til Roskilde! 

I Roskilde er det enkelt og ligetil at bestille din lækker takeaway mad til klargøring, hurtigst muligt eller bestemt tid, til afhentning eller udbringning, til din hjemmeadresse eller arbejdsplads. Vi har samlet nogen af de bedste takeaway restauranter i Roskilde i oversigten. Det er pærelet, hurtigt og sikkert. Såfremt du udvælger og trykker på en af restauranterne, der vises her på siden, føres du videre til restaurantens menukort. Du er nu klar til at bestille din takeaway mad via EatMore.

Velbekomme!