0

restauranter i 8700 Horsens

Midt mellem Jyllands hovedstad, Aarhus, og centrale Kolding finder vi fantastiske Horsens. Horsens er Danmarks 8. største by og har tæt på 60.000 indbyggere. Horsens ligger i bunden af Horsens Fjord og er en af de smukke byer, som ligger på række op langs Jyllands østkyst. Horsens er hovedbyen i Horsens kommune, som er en del af Region Midtjylland. Horsens er derfor en meget centralt placeret by som har vakt interesse hos mange større virksomheder, hvilket igen er med til at skabe arbejdspladser og endnu flere tilflyttere. Af store virksomheder i Horsens kan vi nævne: Casa A/S, DSV A/S, Velfac og Østbirk Bygningsindustri A/S.  

Så virkelig en skøn by, som er inde i en rivende udvikling. En udvikling som vi her hos EatMore meget gerne er en del af. Derfor arbejder vi også målrettet på at få endnu flere skønne restauranter i Horsens med i vores samarbejde. Har du selv en restaurant, eller har du en ide til en restaurant som skal med her på siden? Så tøv ikke med at udfylde formularen, og lad os så se på mulighederne sammen.  

Hos EatMore er vi nemlig superglade for at kunne hjælpe jer allesammen med mange slags fantastisk og velsmagende takeaway når dagen er for travle, møderne for lange eller når I bare ønsker at hygge lidt ekstra med familien eller vennerne. Du bestiller nemt de takeaway retter I ønsker via den mobilvenlige side, som du er på lige nu. Da hver restaurant har sin egen side hvor alt information er samlet, her under også rapporter fra fødevarestyrelse, er det supernemt at bestille mad, prøv selv.  

Så hvad skal menuen bestå af i dag? Burger? Pizza? Pasta? Grillmad? Græsk mad? Valget er helt dit eget. 

Uanset hvad du vælger, så husk at se den komplette liste med alle restauranter i Horsens igennem inden du vælger hvem du ønsker at bestille takeaway mad fra i dag. Vi arbejder løbende på at kunne tilbyde mad fra endnu flere køkkentyper i Horsens. 

For mange er Horsens nok en lidt overset by, om man bare køer udenom eller igennem, men lad dig ikke snyde. Byen og den smukke natur omkring den venter kun på at blive opdaget. Her er mange mulighederne for gode oplevelser. Det vil være oplagt med et besøg i musik og kulturhuset Fængslet, et kig inden for hos Industrimuseet og en god gåtur i byen for at se nærmere på de smukke gavlmalerier. Hvis du bevæger dig lidt uden for Horsens midtby, finder du Den Genfundne Bro og mange muligheder for en spændende og hyggelige kanoture på Gudenåen. Horsens byder også på utallige muligheder for overnatning. En klar anbefaling er det yderst populære Hotel Pejsegården i Brædstrup. Ja, det er godt nok lidt uden for Horsens, men vi mener bestemt det er køreturen værd! I Horsens by kan vi anbefale Hotel Opus Horsens. Er du mere friluftsmenneske er der gode muligheder hos Horsens City Camping eller hvad med en overnating i nogle af de mange sheltere i Horsens og omegn. Ja, mulighederne er mange, så hvad venter I på? Bryd hverdagens måske kedelige rutiner og tage lidt på tur. Et par dage med en ny udsigt og nye oplevelser gør godt for krop og sjæl. Udnyt dagene til fulde og fyld dem med oplevelser! Spring madlavningen over og bestil i stedet takeaway her på siden når I er færdige med dagens oplevelser.  

Velkommen til Horsens! 

I Horsens er det enkelt og ligetil at bestille din lækker takeaway mad til klargøring, hurtigst muligt eller bestemt tid, til afhentning eller udbringning, til din hjemmeadresse eller arbejdsplads. Vi har samlet nogen af de bedste takeaway restauranter i Horsens i oversigten. Det er pærelet, hurtigt og sikkert. Såfremt du udvælger og trykker på en af restauranterne, der vises her på siden, føres du videre til restaurantens menukort. Du er nu klar til at bestille din takeaway mad via EatMore.

Velbekomme!